25.04.2024 08:12:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğretmenler Günü Kutlandı

Bolu Dörtdivan da 24 Kasım Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı. Emekli olan öğretmenlere hediye ve plaketler takdim edilirken, mesleğe yeni başlamış öğretmenler de yemin etti. Program, şiir, oratoryo ve müzik dinletisiyle sona erdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Kasım  2016 Cuma - 09:28
Dörtdivan da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen programa, Dörtdivan İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Kurum Daire Amirleri ve Öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından, emekliye ayrılan öğretmenlere hediye ve plaketleri verildi.
Kaymakam Karagöz ile Başkan Uzunoğlu emekli olan öğretmenlere hediye ve plaketlerini takdim ederek, emeklilik yaşamlarında sağlıklı ve huzurlu günler dilediler.
Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Kaymakam Akın Karagöz ile birlikte Dörtdivan Belediyesinin hazırlamış olduğu hediyeleri dağıtarak bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü de kutladılar.

Program Dörtdivan Anadolu Lisesi öğretmeni nezaretinde, mesleğe yeni başlamış öğretmenlerin yemin merasimi gerçekleştirilmesiyle devam etti.
Daha sonra öğretmenler, Öğretmenler Günü konulu, şiir ve oratoryo metnini seslendirdiler.
Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü / Müzik Bölümü öğrencilerinin söylediği müzik dinletisiyle devam etti.
Dörtdivan Anadolu Lisesi Öğrencilerinin seslendirdiği türkülere salondaki konukların yoğun ilgisiyle program sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı