26.04.2024 15:03:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.!

İlk emri “Oku” olan bir inancın sahipleri olarak öğrenmeye ve eğitime verdiğimiz önem öğretmenlerimizi baş tacı yapmamız gereği bu değerin göstergesidir. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, sağlıklı günler dileriz.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Kasım  2016 Çarşamba - 16:23
24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, sonsuz şükranlarımızı sunarız.
Öğretmenlerimiz, karanlığı aydınlığa çeviren, yol gösteren kutsal bir mesleği icra ediyorlar. Saygıdeğer öğretmenlerimiz verdikleri eğitim ve öğretimle bilinçli nesillerin yetişmesine, toplumumuzun özgürce daha da yükselmesine katkı sağlıyorlar.
Öğretmenlerimiz sayesinde çocuklarımız küçük yaştan itibaren benliğini kazanıyor ve topluma birer faydalı birey haline geliyor.
Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden taviz vermeyen öğretmenlerimizin hakkı ödenemez. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öğretmenlerimizin gayretleri çok önemlidir ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli yapı taşlarıdır.
Gazi Mustafa Kemal, “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” derken, güvendiği ve inandığı Türk öğretmeninin bu görevi layığıyla başaracağından emindi. Bizim gelecek nesiller için en önemli gücümüz öğretmenlerimizdir. Bu kutsal görevi yerine getiren, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, onların sağlam adımlarla ilerlemesini, üretken birer birey olmasını sağlayarak topluma kazandıran, geleceğimizin teminatı öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarında geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. 
Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anar, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, sağlıklı günler temennisiyle sonsuz şükranlarımı sunarım”
Ramazan YAMAN
dortdivandunyasi.com



Bu vesile ile buradan; Öğretmen olan kızımın ilk bu öğretmenler gününü kutlar, daha nice öğretmenler gününe sağlıklı günlerle erişmesi temennisiyle geleceğin gençlerini yetiştirme azminde başarılar dilerim.





YAZARLAR

Tamamı