18.04.2024 19:55:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğretmenler Gününü Kutladı..

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamı Uğur Tutkan "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesinde hayati rolü olan eğitim ve öğretim sisteminin mihenk taşı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duyguyla tebrik ederim" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Kasım  2017 Cumartesi - 10:08
Kaymakam Uğur Tutkan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" mesajı yayımladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaymakamlık web sitesinde mesaj yayımladı.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan mesajında; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yetişmesinde hayati rolü olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duyguyla tebrik ederim. Mesleğinin kutsaliyetinin ve mesuliyetinin bilincinde ülkemizin her karış toprağında layıkıyla görev yapan tüm öğretmenlerimiz, eğitim ve öğretim sisteminin mihenk taşıdır. Devletimizin ve milletimizin bugünlere gelmesinde olduğu gibi bundan sonra da daha müreffeh bir Türkiye’ye ulaşmasında öğretmenlerimize olan ihtiyacımız daha fazladır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi fikren, ilmen, fennen ve bedenen muhafız bir nesli yetiştirmek öğretmenlerimizin elindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, eğitim ve öğretim camiasının ve ailelerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Sevgi, hürmet ve muhabbetlerimle.” dedi.




 

YAZARLAR

Tamamı