26.04.2024 22:27:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Okul Bahçesine Fidan Diktiler

Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri okul bahçesine ve kapalı spor salonu çevresine fidan dikti. Okul çevresini fidanladıklarını ifade eden Okul Müdürü Kemal Karataş, "Öğrencilerimiz ile birlikte bu fidanlarımızda büyüyücek" dedi. Gençlere fidan dikimi yöntemi de anlatıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Ekim  2018 Perşembe - 01:34
Dörtdivan Anadolu Lisesi Gençleri Okul Bahçesine Fidan Diktiler
Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri daha yeşil bir çevre diyerek, Okul bahçesine ve Kapalı spor salonu çevresine fidanlar diktiler.
Okulda düzenlenen fidan dikme etkinliğine; başta Dörtdivan İlçe Milli Egitim Müdürü Erdal Bal olmak üzere İlçe Emniyet Amiri Oktay Karaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Faruk Karakaya, Dörtdivan Çok Programlı Lise Müdürü Ali Varol, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Ayer, Ögretmenevi Müdürü Ahmet Semercioğlu, Çavuslar İlkokulu Müdürü Mustafa Özdemir, Halk Egitimi ve Aso Müdür Yardımcısı Seda Erkan, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İsmail Kibar, Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Karataş, Okul İdarecileri, Ögretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Karataş misafirlere yaptığı konuşmasında Fidan dikiminin önemi ve gençlerde çevre bilinci oluşmasının gerekliliğini belirtti, Biyoloji öğretmeni Aydoğan Yavaş'ın rehberliğinde fidan dikimi yöntemi anlatıldı. Katılımcılar ve öğrenciler fidan dikimini gerçekleştirdi. Eğlenceli geçen etkinlikte katılımcılara ve öğrencilerimize semaverde çay ikramı yapıldı. Öğrencilerin istekli ve meraklı olmaları, katılımcılara yardım etmeleri gelecek neslimizin çevre konusunda hassas olacağına dair umut verdi. Etkinlikte fidan dikimi esnasında ve sonrasında katılımcılar ve öğrenciler birlikte fotoğraf çekimi yaptılar. Fidan dikimi etkinliği sona erdiğinde hem ev sahibi okulun hem de katılımcıların çok memnun ayrıldıkları gözlendi.




YAZARLAR

Tamamı