26.04.2024 20:38:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Okuma Yazma Seferberliği Başladı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde başlatılan Okuma Yazma seferberliği; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü ile beraber yürütülen 4 ilçe Merkezi 9 Köy olmak üzere toplam 13 kurs Merkezinde 81 kursiyer ile başlatılan Okuma-Yazma Kursları devam ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM14 Mart  2018 Çarşamba - 03:53
DÖRTDİVAN DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Hanımefendi Sayın Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde başlatılan Okuma Yazma Seferberliği kapsamında; 4 ilçe Merkezi, 9 Köy olmak üzere toplamda 13 kurs başlamış bulunmaktadır.

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü uhdesinde yürütülen kursları Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Özel İdare Müdürü Hüdayi Çelik ve İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Erol Yücel ile ziyaret edip, bazı kursların işleyişini ve kursiyerlerimizin ihtiyaçlarını yerinde gördü.
Dörtdivan da düzenlenen Okuma-Yazma Seferberliğine; Adakınık 9, Aşağı Düğer 9, Çalköy 2, Çavuşlar Merkez ve Hatipler 9, Doğancılar Aşağı ve Yukarı Mahalle 11, Gücükler 8, Kadılar 4, Karslar 6, Süleler 5, Yalacık 12 ve Yayalar 6 olmak üzere toplam 81 kursiyer katılıyor. Kurs mekanlarının ve kursiyerlerin ihtiyaçları, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dörtdivan ilçe Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak karşılanmaktadır.
Bu kapsamda okur-yazar olmayan vatandaşlarımızın mahallesinde veya köyde bulunan en yakın Okula veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.




YAZARLAR

Tamamı