26.04.2024 23:07:35
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'

İçişleri Bakanlığımızın 2019'u 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' olarak ilan ettiği ve bu kapsamda tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' kampanyası Dörtdivan ilçemizde de öğrencilerimizin katılımı ile uygulamalı, bilgiler verilerek gerçekleştirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Şubat  2019 Perşembe - 12:49
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın"
T.C İçişleri Bakanlığı tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik” yılı ilan edilmiş ve Türkiye'nin 81 ilinde etkin farkındalık sağlanması amacıyla düzenlenen etkinlikler Dörtdivan ilçemizde de uygulamalı gerçekleştirildi.
Trafikte yaya önceliğinin geliştirilmesi amacıyla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" uygulaması Çavuşlar İlkokulu ve Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu bölgelerinde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi, yaya geçitlerinde yayaların geçiş üstünlüğünün vurgulanması ve vatandaşların yaya geçitlerini kullanmasının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçemizde de toplu olarak yaya geçitlerini kullanıp, öğrencilere bilgiler verildi.
Dörtdivan Yeniçağa Caddesi ve Ulusu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen uygulamaya Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef, İlçe Emniyet Amiri Oktay Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Yücel katıldı. Yaya geçitleri hakkında bilgiler verilerek, hep birlikte yaya geçitlerinden geçildi.


 

YAZARLAR

Tamamı