25.04.2024 22:54:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Onlarca Farklı Kurs.!

Bolu Belediyesi'nin "Hayat boyu öğrenme" programı kapsamında düzenlemiş olduğu sosyal ve kültürel kurslar ile mesleki ve teknik kurslara başvurular devam ediyor. Kursiyerler, onlarca farklı meslek edindirme kurslarında eğitim alarak, kurs sonu sertifika sahibi olabiliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM02 Ekim  2016 Pazar - 00:35
Ücretsiz kurslar için başvurular devam ediyor.
Bolu Belediyesi'nin Bolu Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlediği Bolu Meslek Edindirme Kursları'na (BOLMEK) başvurular devam ediyor.
Onlarca Farklı Kurs
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve tamamen ücretsiz olan kurslara herkes başvuruda bulunabiliyor. Kursa katılan kursiyerler, resim ve sanat eğitimi, İngilizce, bağlama, fotoğrafçılık gibi kültürel ve sosyal kurslar ile aşçılık, pastacılık, takı tasarım, iğne oyası gibi onlarca farklı meslek edindirme kurslarında eğitim alarak, kurs sonu sertifika sahibi olabiliyor.
Bolu Belediyesi'nin düzenlediği kurslara katılarak belge sahibi olmak isteyenler Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, Kültür Park katlı otopark üstünde bulunan BOLMEK bürosuna, Karaçayır’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne veya Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler.




 

YAZARLAR

Tamamı