26.04.2024 04:27:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

OSB Startı Verildi!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe; “Seçim beyannamemizdeki projelerimiz arasında yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması çalışmasının startını verdik.” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN15 Şubat  2021 Pazartesi - 01:27
BAŞKAN HAMZA EFE, “OSB STARTINI VERDİK”
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe; sosyal paylaşım ağı facebook sayfasında yaptığı açıklamada, Dörtdivan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması çalışmasının startını verdiklerinin müjdesini verdi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada; “Seçim beyannamemizdeki projelerimiz arasında yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması çalışmasının startını verdik. 1.110 dönüm alan içinde TEM otoyolu Ankara istikametine paralel olarak kurmayı planladığımız bu projemiz şüphesiz ki ilçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına çok ciddi katkıları olacak, 50 bin Dörtdivanlı hemşehrimiz için de istihdam fırsatları oluşturacaktır. İstihdam ile birlikte nüfusu her geçen gün artan bir Dörtdivan bu sürecin kazananı olacaktır. Unutmayalım ki her şeyin başı nüfus, nüfusu geri kazanmanın yolu ise istihdamdır.

Ön talep toplama aşamasında olduğumuz bu çalışmamızda Düzce-Bolu-Ankara hattında kurulan OSB yönetimleri ile görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. İhracatı olan sanayi kuruluşlarının taleplerine öncelik vererek bu yılın ilk yarısında ön taleplerimizi tamamlamak ve bu yıl içinde OSB başvuru dosyamızı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza teslim etme hedefindeyiz. Pandemi sonrası artacak talep ile birlikte kavşak noktada olan lokasyonu ve 4. Bölge teşviklerinden istifade edilecek olması sebebiyle bu OSB yatırımcılarımız için önemli fırsatlar barındırmaktadır. Allah tamamına erdirsin. Allah mahcup eylemesin” dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı