16.04.2024 12:24:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Oyuncağını Getir Kardeşini Sevindir

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformunun destekleri ile Kıbrısçıklı çocukları sevindiren ”Oyuncağını Getir Kardeşini Sevindir” kampanyası devam ediyor. Başkent den Kıbrıkçık'a Kitap ve Oyuncaklar gönderildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Ocak  2020 Cuma - 18:56
”OYUNCAĞINI GETİR KARDEŞİNİ SEVİNDİR” KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Ankara’da, Bolu ili Kıbrısçık ilçesindeki çocukları sevindiren “Oyuncağını Getir Kardeşini Sevindir” kampanyası devam ediyor.
Ankara, Bolu Dernekleri Federasyonu ve Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformunun destekleri ile yapılan ”Oyuncağını Getir Kardeşini Sevindir” kampanyası Kıbrısçıklı çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkent den Kıbrısçık'a Kitap ve Oyuncaklar gönderildi.

Proje Koordinatörü Mehmet Bilgin; "Bu projemize desteklerini sağlayan, Ankara Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Talip Can ve Öğrencilerine, Ankara Çankaya Beysukent Fevzi Özbey İlkokulu Müdürü Adnan Polat ve Proje Sorumlu Öğretmenleri İzzet Hekin, Nilgün İpek ile Yöneticilerine, Öğretmenlerine, Öğrenci ve Velilerine teşekkür edilirken, projeye destek veren Kıbrıscık Yazıca Dernek Başkanı Nazmi Belen ile Mehmet Çeltek, Eyüp Ahi, Serdar Bilgin, Sami Özer, Duygu Bilgin, Fulya Kırımoğlu, Svetlana Aktan ve Sercan hanıma sonsuz teşekkür ederiz" dedi. 
Kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar ve kitaplar, Ankara Çankaya Beysukent Fevzi Özbey İlkokulunda okul yöneticileri ile yapılan toplantı sonrasında; yüreği güzel gönülleri güzel öğrenciler ile birlikte Bolu ili Kıbrıscık ilçesindeki arkadaşlarına teslim edilmek üzere Bolu Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Atmaca’ya teslim edildi.




YAZARLAR

Tamamı