26.04.2024 09:23:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Özcan, Belediye Başkan Adayı

CHP Parti Meclisinde yapılan görüşmeler sonrasında, Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Belediye Başkan Adaylığı kesinleşmiş oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR19 Aralık  2018 Çarşamba - 14:12
Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Adayı Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayının Bolu Milletvekili Tanju Özcan olduğunu açıkladı. Adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Milletvekili Özcan, Bolu’yu çok sevdiğini ifade etti.
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Milletvekili Tanju Özcan şunları söyledi; “Bugün çok mutluyum, çok güzel bir haber aldım. Bolu Belediye Başkan adayı olarak ilan edildim. Doğduğum, büyüdüğüm, halen de yaşadığım, Ankara’da, sekiz yıldır gururla temsil ettiğim Bolu’muzu inşallah bundan sonra Belediye Başkanı olarak yönetme şansına sahip olacağım. Sizlerden destek bekliyorum. Şuna emin olun Bolu’yu objektif bir şekilde herkese ama herkese eşit mesafede yöneteceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Hep beraber el ele vereceğiz, beş yılın sonunda Bolu’yu Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri haline getireceğiz. Bolu’yu çok seviyorum, Boluluları çok seviyorum.”

Belediye Başkan Adayı gösterilen Tanju Özcan Kimdir?
Tanju Özcan, 12 Aralık 1973'te Bolu'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ve serbest avukat olarak çalıştı. Bolu Belediyesinde Belediye Meclis Üyeliği, Bolu Spor Yöneticiliği görevleri yaptı. CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.
2009 yerel seçimlerinde CHP Bolu Belediye Başkan Adayı oldu.
22 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili oldu. 24, 25 ve 26. Dönemlerde de Bolu Milletvekili seçildi.
24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi oldu. 24.dönemde TBMM İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Özcan, evli ve 1 çocuk babasıdır.


 

YAZARLAR

Tamamı