27.04.2024 05:06:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Pandemim Toplantısı Yapıldı

Bolu Dörtdivan Kaymakam Vekili Nurhalil Özçelik, Birim Amirleri ve Muhtarlar ile Çok Programlı Anadolu Lisesinde Pandemim toplantısı yaptı. Özellikle doğru maske kullanımı, sosyal mesafe, iş yeri denetimleri, izolasyon denetimleri, düğün ve kına merasimleri gibi hususlara dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Eylül  2020 Çarşamba - 17:00
Kaymakam, Dörtdivan da Pandemim Toplantı Yaptı
Bolu Dörtdivan Kaymakam Vekili Nurhalil Özçelik Başkanlığında 01.09. 2020 tarihinde Birim Amirleri ve Muhtarlar ile Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinde pandemi ile mücadelede alınan tedbirlere uyularak toplantı gerçekleştirildi.
Dörtdivan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, tüm Kurum amirleri ve Muhtarlara Pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Bu süreçte herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını ancak tedbirlerin elden bırakılmamasını, tehlikenin halen devam ettiğini hatırlattı.

Dörtdivan Kaymakamı Özçelik, Pandemi ile ilgili Kaymakamlıkça yapılan denetimlerin devam ettiğini, özellikle doğru maske kullanımı, sosyal mesafe, işyeri denetimleri, izolasyon denetimleri, düğün ve kına merasimleri gibi hususlara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak bu konuda vatandaşlarımızın bilgilendirilerek uyarılmasını, tüm muhtarlar ve ilgili birimlerin bu konuya hassasiyetle yaklaşılması hususunda talimat verdi.
Toplantının devamında önümüzdeki süreçte İlçemiz merkezi ile köylerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaymakam Özçelik; muhtarların taleplerini dinleyerek, sorularını tek tek cevaplandırdı.


 

YAZARLAR

Tamamı