19.04.2024 11:09:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Psikolojik Sorunlar..

Ankara Bolulular Derneği ev sahipliğinde Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile birlikte organize edilen Pazartesi söyleşilerinin bu ay ki konusu; "Psikolojik Sorunlar ve Bilmemiz Gerekenler" Psikolog Selma Kavak tarafından verilecek. Söyleşiye Bolulular ve ilgilenenler davetli.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR23 Eylül  2017 Cumartesi - 16:37
PAZARTESİ SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR
Ankara Bolulular Derneği ev sahipliğinde Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile birlikte Pazartesi söyleşileri devam ediyor. Her ayın ilk Pazartesi günü akşamı Bolulular çeşitli konularda bilgilendirilmeye devam edilecek. Ankara da yaşayan Bolulular bu söyleşilerle bilgi sahibi oluyor. Bu söyleşilere bilgi sahibi olmak isteyenler, Bolulular ve ilgilenenler davetli.
Bilgi sahibi olmak isteyen ve Bolulular her ayın ilk Pazartesi akşamı organize edilecek Pazartesi söyleşilerini takip edebilirler. Bu ayki söyleşi ŞENOK Okçuluk İhtisas Spor Kulübünde 02 Ekim 2017 Pazartesi Akşamı Psikolog - Psikoterapist - Aile Danışmanı - Evlilik ve Çift Terapisti - Cinsel Terapist Sema Kavak hanımefendinin katılımıyla gerçekleştirilecek.
P R O G R AM:
KONU: Psikolojik Sorunlar ve Bilmemiz Gerekenler
KONUŞMACI: Psikolog Sema KAVAK
TARİH: 02 Ekim 2017 Pazartesi
SAAT: 19.00 – 21.00 Arası
YER: ŞENOK Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Mebusevleri Turgut Reis Cad. Tan Apt. No: 18/A Tandoğan – Maltepe / Ankara

Psikolog Sema KAVAK Kimdir? Kendi Anlatımıyla..
1976 Ereğli doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimimi orada tamamladım. Ardından, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden Psikolog unvanıyla mezun oldum. Üniversite ikinci sınıfta çocuklarla çalışmaya başladım. Çocuklarla çalışmalarımda daha etkili olabilmek adına Türk Psikologlar Derneği tarafından düzenlenen Gelişimsel Değerlendirme yapabilme - Test Uygulama- ve Psikolojik Gözlem değerlendirmesi yapabilme yetki belgelerini aldım. Çocuklarla ortak bir dil kullanabilmek için Oyun Terapisi uygulama seminerlerine katıldım.
2000 yılından 2015 yılına kadar özellikle akranlarından gelişimsel, davranışsal, bedensel, işitsel ve zihinsel anlamda farklılıklar gösteren çocuklarla ve aileleriyle çalıştım. Özellikle bu dönemde çocukların gelişimsel değerlendirmeleri, uygun eğitim programının oluşturulması ve aile eğitimleri üzerine çalışmalarda bulundum. Bu çalışmalarda daha başarılı sonuçlar elde edebilmek için Psikoterapi alanında yüksek lisansımı tamamlayıp; Bireysel Danışmanlık, Evlilik ve Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı alanlarında uzmanlaştım.
Ailelerle yapmış olduğum yoğun çalışmaların sonucunda da, aile hayatı ve çocuk yetiştirmede özellikle anne babanın, eşler olarak birbirinin her anlamda ihtiyacını giderebilmeleri ile doğru orantılı olduğunu gördüm. Bu yüzden aktif ve sağlıklı bir cinsel hayatın, aile huzuruna ve dengesine katkısını Cinsel Terapi eğitimlerini de alarak daha profesyonelce hizmet sunma çabasına girdim.
Halen Konya ve Ankara 'da Psikolog, Psikoterapist, Aile Danışmanı ve Cinsel Terapist olarak çalışmaktayım. Sevgilerimle..
Sema KAVAK Psikolog-Psikoterapist-Aile Danışmanı-Evlilik ve Çift Terapisti-Cinsel Terapist





YAZARLAR

Tamamı