11.05.2024 05:59:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlarak, "Dörtdivanlı hemşerilerimin olmak üzere İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ediyor; Bayramımızın ülkemize ve milletimize rahmet ve bereket getirmesini temenni ederim" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Haziran  2018 Perşembe - 23:34
Kaymakam Tutkan "Ramazan Bayramı'nı Can-ı Gönülden Tebrik Ediyorum"
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Kaymakam Tutkan mesajında şunları söyledi. "Bayramlarımız insanlığı birleştiren, kardeşliği pekiştiren, dargınlıkları yok eden ve bizi biz yapan değerleri yeniden hatırlatan mübarek günlerdir. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Bayramı, farklı topraklarda, farklı kültürlerde, farklı dil ve ırklarda olan tüm insanlığın zaferi için tek çaredir. Tüm medeniyetlerin yeniden doğuşunun, tek ve ortak bir gaye ile hareket etmenin esasları bu bayramlarda mümkündür.
Bayramlarımızda bütünleşmeyi, birliği, dirliği, ilerlemeyi, mutluluğu ve heyecanı ailemize, komşularımıza, akrabalarımıza, ilçemize ve ülkemize olduğu gibi tüm insanlığa yaymalıyız. En önemlisi yetimlerimizi, öksüzlerimizi, hastalarımızı, yaşlılarımızı ve fakirlerimizi unutmayalım; hep beraber Ramazan Bayramımızı idrak edelim inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle başta siz kıymetli Dörtdivanlı hemşerilerimin olmak üzere İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ediyor; Bayramımızın ülkemize ve milletimize rahmet ve bereket getirmesini temenni ederim.
Sevgi ve saygılarımla."



 

YAZARLAR

Tamamı