30.03.2024 08:14:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ramazan Etkinliği Düzenlendi

Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde çeşitli etkinliklerle organize edilen Ramazan programı, İlçe halkı ve özellikle çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Haziran  2017 Çarşamba - 01:44
DÖRTDİVAN BELEDİYESİ TARAFINDAN RAMAZAN ETKİNLİĞİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Dörtdivan Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde organize edilen program izleyici ile buluştu. İlçe halkı ve özellikle çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendiği “2017 Ramazan Etkinlikleri Programı” adı altında düzenlenen programda Gönülleriyle eğlenen minikler, Kapıda Osmanlı macunuyla Karşılanan Dörtdivanlılar, Kendilerine ikram edilen pamuk şekerlerini afiyetle yerken “Bolu Şehir Tiyatrosunun” sahnede sırasıyla hazırlamış olduğu, Karagöz ile Hacivat oyunu, Ataşbaz Mert Şen’in birbirinden tehlikeli gösterisi ve Batuhan Soner’in seslendirdiği Ney Dinletisi, Meddah, Orta Oyunu, Aşuk ile Maşuk, Komedi Dans Üçlüsü izleyicilerden tam not aldı.

Ramazan ayı şenlikleri kapsamında Kültür Merkezindeki etkinliğin açılışında yer alan ekipler tarafından çocuklara müzik eşliğinde animasyon gösteriler sunarak Çocuklara renkli boyalarla yüzlerinin boyandığı, ayrıca balonlar şişirilerek her çocuğa sunuldu. Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti. Minik çocuklar organizasyonun gerçekleşmesine sebep olan Başkan amcalarına program sonunda teşekkürlerini sundular.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; “Ramazan ayının feyiz ve bereketini hep birlikte yaşadığımız bugünlerin bir bayram havasına çevirmek çocuklarımızın hafızalarında yer ettirmek, damaklarında bir tat bırakmak için, bundan sonra her yıl düzenlenecek olan ramazan etkinliği programını başlatmış olduk” dedi.




 

YAZARLAR

Tamamı