28.03.2024 17:39:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Sağlıkçılardan Bir İlke İmza.!

Bolu da, İstiklal Marşımızın Kabulünün 97. Yılında Bolu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Sağlık Çalışanları hazırlamış olduğu anlamlı, bir o kadar da manevi değeri yüksek çalışmaya imza attılar. Bir ilki gerçekleştirerek, İstiklal Marşını görev ifa ettikleri mekanlarda okudular..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK11 Mart  2018 Pazar - 23:26
SAĞLIK ÇALIŞANLARI “İSTİKLAL MARŞINI” OKUDU
Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Sağlık Çalışanlarının hazırlamış olduğu anlamlı video hakkında açıklamalarda bulundu.
Bolu İl Sağlık Müdürü Demirkol yaptığı açıklamada; “Aziz Milletimizin Bağımsızlığının en önemli sembollerinden biri olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 97. Yılında Bolu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Sağlık Çalışanlarımızın hazırlamış olduğu anlamlı, bir o kadar da manevi değeri yüksek bu çalışmayı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Bu güzide çalışmayı güzel vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize ithaf ediyoruz. Ayrıca vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin selameti için Afrin’de canıyla kanıyla kutsal bir mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize Bolu’dan selam ve dua gönderiyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayın




YAZARLAR

Tamamı