24.04.2024 22:24:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şampiyon Kargıbayramlar..

Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Futbol Turnuvasında Kargıbayramlarspor, Kurucaköyspor'u yenerek, Şampiyon oldu. Kurucaköyspor 2. Cemallerspor 3. oldu ve Kaymakamlıkspor da en centilmen takım seçildi. Kupa ve Madalyaları düzenlenen Kupa töreniyle taktim edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Ağustos  2018 Cumartesi - 09:54
2018 YILI ŞAMPİYONU KARGIBAYRAMLARSPOR OLDU
Bolu Dörtdivan Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve 26 takımın katıldığı Futbol Turnuvasında Şampiyon belli oldu. Kargıbayramlarspor 2018 yılı Şampiyonu oldu. 24 Ağustos’ta Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi’nde yapılan final karşılaşmalarında Kargıbayramlarspor Kurucaköyspor’u 4 – 1 yenerek şampiyon, Kurucaköyspor da 2.nci oldu. Üçüncülük için yapılan Final karşılaşmalarında ise Cemallerspor Göbülerspor’u 1 – 0 yenerek, 3.ncü ve Göbülerspor da 4.ncü oldu. En centilmen takım ise Kaymakamlıkspor seçildi.

Dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyaları, Dörtdivan Belediyesi tarafından bu yıl 2.cisi düzenlenen “Dörtdivan 2.Köroğlu ve Kaz Festivali”nde verildi. 24 Ağustos akşamı düzenlenen festivalde Şampiyon Kargıbayramlarspor’a, 2.ci olan Kurucaköyspor’a ve 3.ncü olan Cemallerspor’a Kupa ve Madalyaları AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Dinç, Bolu İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Danışman ve İrfan Yılmaz, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin tarafından taktim edildi. Kupa töreni sonunda ise Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür edildi.


dortdivandunyasi.com olarak turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, centilmence geçen finallerin sonucunda dereceye giren takımları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 




 

YAZARLAR

Tamamı