26.04.2024 02:35:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ŞEHİDİMİZİN İSMİ VERİLSİN!

Dörtdivan'a Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Dörtdivan Spor Kompleksi ne Şehit Polis Memuru Yaşar Doğançay'ın isminin verilmesi isteniyor. dortdivandunyasi.com yetkililerden konunun hassiyetle ele alınmasını talep ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR13 Eylül  2015 Pazar - 13:40
"DÖRTDİVAN ŞEHİT PM YAŞAR DOĞANÇAY SPOR KOMPLEKSİ"
Şehidimiz Yaşar Doğançay'ın ismi Dörtdivan Spor Kompleksine verilsin....
Iğdır da hain terör saldırısında şehit olan Cemaller Köyü'nden Şehit polisimiz Yaşar Doğançay'ın isminin Dörtdivan da yapılacak olan Spor Kompleksine verilmesini başta Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile Dörtdivan Belediye Meclisinden ve Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kıbrısçıklı hemşehrimiiz Şahin Ertem'den talep ediyoruz.
Yapılacak Spor Kompleksi gençlerin yetişmesine büyük önem arz etmektedir. Şehidimizin Manevi duygusuyla yetişecek Gençlik, Vatanına, Milletine bağlı bir gençlik olacaktır.
Bu duygularla dortdivandunyasi.com aracılğıyla duyurmak ister, Dörtdivanlılarında konunun takipcisi olamasını arzularız.
Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş beyinde ilgili Kurumların taleplerine destek vererek, Bakanlık düzeyinde de desteğin sağlanmasında gerekli adımları atacağına Dörtdivan halkı olarak yürekten inanıyor, gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.
 
/

 

YAZARLAR

Tamamı