26.04.2024 10:20:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şehit İtfaiye Eri Ailelerine Ziyaret

İstanbul'da yaşayan Bolulu iş adamları ve dernekleri temsilcileri Aytekin Bayri ve Necmettin Koca, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte Şehit İtfaiye Erlerinin ailelerine ziyarette bulundu. Şehit Ailelerine ihtiyaçlarının sorulması onları mutlu etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR12 Haziran  2018 Salı - 02:13
İSTANBUL BOLULU İŞ ADAMLARI VE DERNEKLERİNDEN
ŞEHİT İTFAİYE ERLERİNİN AİLELERİNE ZİYARET
İstanbul’da yaşayan Bolulu iş adamları ve dernekleri temsilcileri Aytekin Bayri ve Necmettin Koca, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte Şehit İtfaiye Er’i ailelerine ziyarette bulundu.

Şehit Ailelerine yapılan ziyaretlerde Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in seçim temposunda neredeyse tüm gününü şehit ailesi ziyaretlerine ayırması onlara ihtiyaçlarını sorması aileleri mutlu etti.
Şehit Aileleri sizlerden Allah Razı olsun yalnız bırakmadığınız için dediler. Şehit ailelerinin tek ricası Şehit ünvanının resmi olarak verilmesi oldu. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ailelerin elindeki evrakları kontrol ederek konu ile ilgileneceğini belirtti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin son ziyaretini Şehitlerin anısına Kuran’ı Kerim‘den sure ve ayetler okuyarak, devamında dua edip, tamamladı.
Kaynak: bolupostası.com



 

YAZARLAR

Tamamı