25.04.2024 13:43:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şehit Polis Doğançay Unutulmadı

Dörtdivan da Polis Haftası münasebetiyle 08.09.2015 günü Iğdır'da şehadete erişen Cemaller köyünden Şehit Polisimiz Yaşar Doğançay unutulmadı. Şehidimizin Annesi ve Babası ziyaret edildi. Şehidimizi unutamayız, tabi ki sizleri de her zaman yanınızdayız ifadesinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Nisan  2018 Çarşamba - 11:40
POLİS HAFTASINDA ŞEHİT POLİSİMİZ YAŞAR DOĞANÇAY UNUTULMADI
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan; İlçe Emniyet Amir Vekili Mahmut Aydın, Nurettin Özkan ve İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer ile birlikte Şehit Polisimiz Yaşar Doğançay'ın Annesi Emine Doğançay ve Babası Yaşar Doğançay’ı ziyaret etti.

Ardından Kaymakam Tutkan, Şehit Babası Yaşar Doğançay, Jandarma Komutanı, Yazı İşleri Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Ziraat Bankası Müdürü, Halk Eğitim Merkez Müdürü ve Öğretmenevi Müdürünün de iştirakiyle öğretmenevinde Dörtdivan polis teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan; "Bu vesileyle başta Şehidimiz Yaşar Doğançay olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve görevi başındaki emniyet personelimize başarılı ve sağlıklı yıllar dileriz" dedi.




YAZARLAR

Tamamı