19.04.2024 03:51:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şehitlerimizi Rahmetle Yad Ediyoruz.!

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Kaymakam Tutkan; "Çanakkale şehitlerimizi ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle yad ediyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun"

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Mart  2018 Pazar - 12:11
Kaymakam Tutkan, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" mesajı yayımladı.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutukan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında şunları söyledi:
"Çanakkale Zaferi tarihimizin şanlı altın yapraklarından biridir. Çanakkale Zaferi, bütün zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen dünyaya ‘Çanakkale’nin Geçilmez’ olduğunu söyleten, Türk askerinin ve milletinin fedakâr ve can siper bir şekilde verdiği mücadeledir.
Çanakkale, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 103 yıl olduğu gibi bugün de ve yarın da verilecek kutlu davanın adıdır. Milletimiz 103 yıl önce elde ettiği muvaffakiyeti bugün de milli birlik beraberlik ve kardeşlik içinde göstermektedir. Bu toprakları bize daimi kılan zaferlerimiz, her yıl bir önceki yıla göre daha büyük bir özlem ve coşkuyla kutlanmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, Çanakkale şehitlerimizi ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle yad ediyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun."






YAZARLAR

Tamamı