26.04.2024 22:50:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ŞEHZADE AÇILDI

Bolu da Kreş ve Gündüz Bakım evi açıldı. Bolu Kültür Mahallesi, Kızıltan Eczanesi karşısında, Yaşar Çelik Vakfı katkılarıyla açılan kreşe ŞEHZADE ismi verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Ekim  2016 Pazar - 13:34
Bolu da "Şehzade Kreş ve Güzdüz Bakımevi" açıldı.
Kültür mahallesinde açılan 120 kapasiteli kreşin çalışmaları hakkında Kurucu Başkan Ahmet Kızıltan şu açıklamalarda bulundu.
“Ekibimizle beraber Yaz boyunca yaptığımız gayretli çalışmalar neticesinde Belediyemizden, Emniyet Müdürlüğünden, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından, Valilik Makamından,11 Ekim 2016 tarihinde ŞEHZADE’mizin onayını aldık Elhamdülillah. Bu önemli gün 22 Ekim 2016 tarihinde de Besmele, Hamdele ile çalışmalara başladık.. Emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum..
Biz Şehzade Kreş olarak; bir yıl sonrasını düşünüyorsan bir tohum ek, on yıl sonrasını düşünüyorsan bir fidan dik, ama çağlar açıp çağlar kapamak istiyorsan muasır medeniyetler seviyesini yakalamayı değil, onu geçmeyi istiyorsan bir insan yetiştir. Düsturunu benimsiyoruz. Bir ülkenin motoru durumundaki gençliği hayatının en verimli dönemini yaşarken iyiye, doğruya ve güzel olana yöneltmek en önemli gayemiz olacaktır.”.dedi
Kurucu başkan Kızıltan açıklamasının devamında; “Bu sene itibariyle Bolu Kreş ve ana okullarında binlerce yavrumuz eğitim görecek. Bu yavrularımızın sadece ailelerinden uzakta bakım görerek kişisel gelişimleri noktasında hiçbir gelişme kaydetmeden mezun olmalarını istemiyoruz. Şehzade Kreş olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık. Yıl boyunca büyük etkinlikler düzenleyeceğiz. Geziler, yarışmalar, velilere yönelik konferanslar, kitap okuma grupları ve diğer kişisel gelişime katkı sağlayacak faaliyetler için biz hazırız.
Biz iddia ediyoruz ki, Şehzade kapısından adımını atan her çocuğumuz 4 okul bitirmiş biri gibi donanımlı olacak. Bize gelen bütün evlatlarımızı Hanedan çocukları gibi özenle yetiştireceğiz. Tarih boyunca eğitimlerine büyük önem verilen ŞEHZADElerin de isminin verildiği bu güzide kreş, Aziz milletimizin, Bolu halkımızın hizmetindedir.
Çıktığımız bu kutlu yolda Hızırata yoldaşımız, Allah yar ve yardımcımız olsun…
Evlatlarının maddi ve manevi geleceğini düşünen tüm velileri bizimle birlikte çalışmaya ve programlarımıza katılmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.


YAZARLAR

Tamamı