26.04.2024 16:53:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

SİYER ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Peygamber Efendimizi Daha İyi Anlamak ve Örnek Almak" amacıyla düzenlenen Siyer Bilgi Yarışmasında Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu öğrencileri ilk üç dereceyi alarak, yarışmayı kazandılar. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM19 Nisan  2016 Salı - 00:46
SİYER YARIŞMASI SONUÇLANDI...
Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Siyer Bilgi Yarışması sonuçlandı. Yarışmayı, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu öğrencileri kazandı.
Dörtdivan Talebe Yurdu'nun katkılarıyla gerçekleşen yarışmada öğrencilere Çamlıca Yayınevi'nin ücretsiz olarak dağıttığı "Peygamber Efendimizin Muhtasar Hayatı" isimli kitabın içeriğinden sorular hazırlanarak bir sınav yapıldı. 12 Nisan Salı günü saat 15:00'de ortaokullarda yapılan sınav ile yarışma tamamlanmış oldu.
Yarışmanın ödül töreni ise 15 Nisan Cuma günü yapıldı. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği Kutlu Doğum Programı sonunda yapılan ödül töreninde yarışmada ilk üçe giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Yarışmayı göğüsleyen Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu öğrencilerinden; Yarışma 1.si Melek Şahin'e "Tablet ve Kitap Seti" ödülünü Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Yarışma 2.si Havva Bardakçıoğlu'na da "Çeyrek Altın ve Kitap Seti" ödülünü Garnizon Komutanı Atilla Acarer, Yarışma 3.sü Neslihan Güney'e ise "Gram Altın ve Kitap Seti" ödülünü Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu takdim ettiler.

Yapılan açıklamada; İçerisinde bulunduğumuz bu Kutlu Haftanın tam anlamıyla idrak edilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun denilerek, teşekkür edildi.


 

YAZARLAR

Tamamı