29.03.2024 09:51:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Sonun da Dörtdivan'ı İzleyebileceğiz!

Bolu Dörtdivan daha önce MOBESE sistemi ile izlenebiliyordu. Fakat bu pek fazla sürmedi. Gurbetteki Dörtdivanlılar izleyemez oldu. Yeniden Dörtdivan Belediyesinin öncülüğünde kurulacak kamera sistemleri ile hem güvenlik sağlanacak, hem de İnternet üzerinde ilçe seyredilebilecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN29 Ağustos  2017 Salı - 18:38
Dörtdivan da MOBESE sistemi hayata geçiriliyor.
Dörtdivan’a MOBESE sistemi yeniden kuruluyor. Uzun bir süredir Dörtdivan’ı Gurbetteki Dörtdivanlılar izlemek istiyordu. Sonunda bu hasretlik bitiyor. Dörtdivan Belediyesinden müjdeli açıklama geldi.
Dörtdivan Belediyesi'nin öncülüğünde kurulacak kamera sistemleri ile hem güvenlik sağlanacak hem de internet üzerinde ilçe seyredilebilecek.
Dörtdivan Belediyesi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve devlet destekli olarak ASELSAN tarafından yürütülen kent güvenlik projesi kapsamında Köroğlu caddesi, Gerede Caddesi Orman İşletme Şefliği önü, Veysel Tiryaki Caddesi, Köroğlu Meydanı, Hal Sokakta belirlenen noktaların kabloları çekilmeye başlandı. İlçe merkezinde belirlenen MOBESE sisteminin içerisinde 2 adet plaka tanıma ve 5 adet görüntüleme noktası bulunuyor.



 

YAZARLAR

Tamamı