27.04.2024 07:11:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Sorkun'a Kilitli Parke Taşı

Dörtdivan Sorkun Köyünün altyapı güçlendirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Kilitli Parke Taşı döşemesi yapıldı. Kaymakam Tutkan "Dörtdivan'a bağlı 24 köyümüzde her alanda çalışmalarımız Köy Muhtarlarımız ve Köylülerimizin desteğiyle hızla sürmektedir" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Haziran  2018 Salı - 05:46
SORKUN KÖYÜNE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENDİ
Bolu Dörtdivan da 2018 KÖYDES programı kapsamında köylerin altyapısının güçlendirilmesi, köy içi yolların modern bir görünüm kazanması ve vatandaşların yaşam standartlarını daha yüksek bir noktaya ulaştırmak için çalışmalar devam ediyor.

Dörtdivan Kaymakamlığı Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince Dörtdivan Sorkun Köyünün altyapı güçlendirme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan "Dörtdivan’a bağlı 24 köyümüzde her alanda çalışmalarımız Köy Muhtarlarımız ve Köylülerimizin desteğiyle hızla sürmektedir. Köy yollarımızın yanı sıra köylerde içme ve kullanma suları ishale hatları, bakım ve onarımlarının yanı sıra yaylalarımızda da bu tür çalışmalar sürecektir. Yapılan yatırımlarımız ve çalışmalarımız ilçemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Özverili çalışmaları dolayısıyla Özel İdare ve Birlik ekiplerimizin yanı sıra Köy Muhtarlarımıza ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Sorkun köyü kilitli parke yapım işini denetleyen Dörtdivan Kaymakamına, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Tuncay Keser ve Sorkun Köyü Muhtarı İbrahim Özkan da refakat etti.



 

YAZARLAR

Tamamı