25.04.2024 16:31:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Spor Kompleksine İnceleme!

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu ziyaret ederek, Dörtdivan'a yapılacak Spor Kompleksi bilgilendirdi. Heyet Spor Kompleksinin yapılacağı alan da incelemelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR08 Ekim  2015 Perşembe - 16:00
DÖRTDİVAN SPOR KOMPLEKSİ YERİ İNCELENDİ
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dörtdivan’ı ziyaret etti.
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem ve beraberindeki heyet, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem, Şube Müdürü Sadık Öztürk ve Mühendis Sinan Ünsal katıldı.
/
Dörtdivan’ın güzel bir ilçe olduğunu ve Dörtdivan için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem, Başkan Uzunoğlu’na Dörtdivan’a yapılacak Spor Kompleksi bilgilendirdi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem Bey’e teşekkür ederim. Dörtdivan’ı spor da bir adım daha ileriye taşıyacak bütün yatırımlar hiç şüphesiz ki bizleri memnun edecektir. İlçemize yapılacak yatırımlar konusunda planlama yapan Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz bey olmak üzere Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem beye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.
/
Makam ziyaretinin ardından Bolu gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Erdem ve beraberindeki heyet Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile birlikte Dörtdivan’a yapılacak olan Spor Kompleksinin yapılacağı alan da incelemelerde bulundular.

YAZARLAR

Tamamı