18.04.2024 21:04:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Spor Toto'dan Dörtdivan'a Destek

Dörtdivan Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucu Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Kapalı spor salonunun bakım ve onarımı için destek alındı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR14 Şubat  2016 Pazar - 17:45

Dörtdivan Belediyesi geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucu Kapalı Spor Salonunun bakım ve onarımı için Spor Toto Teşkilat  Başkanlığından destek sağlayarak, sözleşme imzalandı.

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda, geçtiğimiz günlerde Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu arasında imzalanan sözleşmeye göre mevcut kapalı spor salonunun bakım onarımının yaptırılabilmesi amacıyla Dörtdivan Belediyesine, KDV hariç 400 bin TL ödenmesi uygun görüldü.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, yaptığı açıklamada, Gençlerimizin bedensel ve sportif yeteneklerini geliştirmek için Belediyemiz desteğini sürdürmektedir. İlçemize kazandırdığımız halı saha, yapımı bu yaz tamamlanacak olan spor kompleksi ve mahallelerimize yapılacak spor parkları bunun göstergesidir. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a yaptığımız ziyarete İlçe merkezinde bulunan çocuk ve spor parkları ile kapalı spor salonu için çeşitli taleplerde bulunulmuştu. Bunun üzerine bakanımız Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan görevlendirdiği ekibi, incelemelerde bulunmak üzere ilçemize göndermiş ve raporunu tamamlamıştı. Rapor neticesinde öncelik olarak mevcut kapalı spor salonumuz için KDV hariç 400 bin TL ödenek sağlandı. Kapalı spor salonun bakım ve onarımına ödenek sağlanmasında desteklerini esirgemeyen başta Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü olmak üzere, İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğluna ve yönetim kuruluna emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İlçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

 

 

 

 

YAZARLAR

Tamamı