19.04.2024 10:19:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tapu Devri Yapıldı!

Bolu Dörtdivan'a yapılacak TOKİ Konutları için, Orman Genel Müdürlüğü tarafından tapu devri TOKİ'ye yapıldı. Başkan EFE, “Tapu devri ile önemli bir bürokratik engel ortadan kalktığı için sadece TOKİ ile projemize devam edeceğimizden daha hızlı mesafe alacağız” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Şubat  2021 Cumartesi - 15:45
Dörtdivan da OGM den TOKİ’ye Tapu Devri Yapıldı
Bolu Dörtdivan da uzun bir süreçte sürünceme de kalan TOKİ konutları için yeni bir adım daha atıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’ne kayıtlı taşınmaz arazi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı adına satışı yapılarak, tapu devri gerçekleştirildi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, tapu devri ile ilgili sosyal paylaşım ağı facebook sayfasında; “TOKİ projemizde önemli bir kilometre taşını daha bugün geride bıraktık. Orman Genel Müdürlüğü (OGM)-TOKİ-Dörtdivan Belediyesi arasında geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz protokole istinaden TOKİ tarafından arsa bedelinin ödemesi OGM hesaplarına yapıldı. Buna istinaden OGM tarafından arsanın tapu devri bugün TOKİ’ye yapılmıştır. Her iki kurumumuza ve ilçemize hayırlı olsun.

Tapu devri ile önemli bir bürokratik engel ortadan kalktığı için sadece TOKİ ile projemize devam edeceğimizden daha hızlı mesafe alacağız. Bir sonraki aşamada toplu konut projemizin TOKİ tarafından ihalesinin 2021 yılının ilk yarısında yapılmasını takip edeceğiz. Hedefimiz 2021 ilk yarısında inşaatların başlamasıdır. İkinci etap TOKİ projemizin de altyapı ve ön hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. TOKİ noktasında hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden insanımızı uygun fiyatlarda ev sahibi yapmakta kararlıyız” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı