27.04.2024 02:17:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Taraftarlardan Açıklama!

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yayımladığı yazılı açıklamayla birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kırmızı Beyazlı ekibin TFF 1.Lig'de çıkacağı 2 kritik maç öncesi çağrıda bulunan 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, Kalbinde Boluspor sevgisi taşıyanlara seslendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR07 Temmuz  2020 Salı - 17:13
KALBİNDE BOLUSPOR SEVGISI TASIYANLARA DUYRULUR
1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yayımladığı yazılı açıklamayla birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kırmızı Beyazlı ekibin TFF 1.Lig’de çıkacağı 2 kritik maç öncesi çağrıda bulunan 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, Kalbinde Boluspor sevgisi taşıyanlara seslendi.
Tek sevdalarının Boluspor olduğunu söyleyen 1965 Boluspor Taraftarları Derneği; “Sevdamız her zaman Boluspor’dur ve bu böyledir böylede kalacaktır. Biz cefakar taraftarlar olarak maç günleri atkısıyla, bayrağıyla, formasıyla boğazı yırtılıncaya kadar tezahürat yapar, destek oluruz. Çünkü biz bu aramaya sevdalıyız. Bizim amacımız ne para, ne pul, nede başka şey… Bizim tek sevdamız Boluspor!” ifadelerine yer verdi.
DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDILAR
Şehrin yöneticilerine Boluspor sevdasında birleşme çağrısı yapan taraftarlar şu cümlelere yer verdiler; “Takımımızın kalan son iki maçında Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ı, Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i, Sayın milletvekillerimizi, eski başkanlarımızı ve Boluspor için emek veren herkesi birlik ve beraberlik içinde destek olmaya davet ediyoruz. Biliyoruz destek oluyorlar ama şimdi bir kat daha fazla destek verelim bu takıma sahip çıkalım. Bolusporumuz’a maddi manevi destek olup bu takımı küme düşürmeyelim. Biz cefakârlar olarak inanıyoruz ki Boluspor’umuz başaracaktır. İnanıyoruz ki Boluspor’umuz sizlerin ve bizlerin destekleri ile küme düşmeyecektir.




YAZARLAR

Tamamı