26.04.2024 23:18:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tepkiler Büyüyor..!

Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine layıkıyla vekalet eden hemşehrimiz Fahri Tetik'in asaleten atanması beklenirken, yerine Siirt den geçici görevlendirilme yapıldı. Bolulular tepkilerini ortaya koyarak, hemşehrilerini geri istiyor. Yeni Kurulma aşamasında bulunan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi yazılı açıklamada bulundu

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN27 Ocak  2018 Cumartesi - 02:51
Bolu'ya ve Bolululara Büyük Haksızlık.!
Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine layıkıyla vekalet eden hemşehrimiz Fahri Tetik'in asaleten atanması beklenirken, yerine Siirt den geçici görevlendirilme yapıldı. Bolulular tepkilerini ortaya koyarak, hemşehrilerini geri istiyor. Yeni Kurulma aşamasında bulunan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Yazılı açıklamada şunlar söylendi;
"Yaklaşık olarak bir yıldır Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne layıkıyla vekalet eden hemşehrimiz Sayın Fahri Tetik'in asaleten atanması beklenirken, ani bir kararla Siirt İl Müdürü'nün geçici görevle atanması verilen sözlerin tutulmadığını ve tutulmayacağını, perde arkasında kirli oyunlar oynandığını akla getirmektedir.
Bolu'muzun evladı olan, Bolu ve Bolulular için yaptığı başarılı çalışmalar ve projelerle herkesi memnun eden, taktirini kazanan Fahri Tetik Müdürümüze yapılan haksızlığın bir an önce giderilmesini istediğimizi ve bunun için kamuoyu oluşturacağımızı, takipcisi olacağımızı ilgililere iletiyoruz.
Bütün Bolulu hemşehrilerimizin bu konuya sahip çıkmalarını ve desteklerini beklediğimizi beyan eder, Saygılarımızı sunarız."
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri.

Dörtdivan Dünyası olarak da hemşehrimize karşı yapılan hareketi kınıyor. yanlışlıktan bir an evvel dönülmesini bekliyoruz. Hem vekaleten görev ifa edeni atamıyorsunuz, hem de yerine geçici görevlendirme yapıyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..



YAZARLAR

Tamamı