25.04.2024 06:49:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tiryakioğlu'na Yeni Görev

10 yıl eğitim camiasında başarılı bir idarecilik görevini yürüten Dörtdivan Yukarı Düğerli Seyfi Tiryakioğlu İlkokul Müdürlüğünden Ortaokul Müdürlüğüne atandı. Tiryakioğlu Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu Müdürü oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM20 Eylül  2017 Çarşamba - 23:00
Dörtdivanlı Başarılı Eğitimci Seyfi Tiryakioğlu'na Yeni Görev
Ankara Altındağ Hayma Hatun İlkokulu’nda 10 yıldır başarılı bir şekilde Okul Müdürlüğünü yürüten Dörtdivan Yukarı Düğer’li hemşehrimiz Seyfi Tiryakioğlu, yine Altındağ bölgesinde bulunan Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu’na Müdür olarak atandı.
Başarılı hizmetleri bulunan Seyfi Tiryakioğlu 15.09.2017 tarihinde yeni okulunda görevine başladı.
Dörtdivan Dünyası admini olarak, ziyaretinde bulunduğumuz hemşehrimize yeni görev mahallinde de başarılı olması dileğimizle, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, buvesileylede yeni Eğitim-Öğretim yılınında hayırlı ve başarılarla dolu olmasını diledik.
Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Tiryakioğu; "10 yıla yakın bir süre içinde görev yaptığım Hayme Hatun İlkokulu Müdürlüğü görevimden 15.09.2017 tarihinde ayrılarak yine Altındağ bölgesinde bulunan Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevime başladım. Bir eğitim neferi olarak her zaman amacımız gençlerimizin iyi bir şekilde yetişerek, önce ailelerine, vatanına ve milletine faydalı yararlı birer nefer olmaları cabası içinde olduk. Yeni Eğitim-Öğretim yılının aracılığınızla tüm gençlerimize, eğitimcilerimize hayırlı olmasını ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini dilerim" dedi.

Bolu'nun Dörtdivan ilçesine bağlı Yukarı Düğer Köyünde doğan Seyfi Tiryakioğlu aynı zamanda Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Altındağ İlçe Başkanlığını da başarı ile yürütmektedir. Tiryakioğlu evli olup, iki çocuk babasıdır.





YAZARLAR

Tamamı