29.04.2024 05:58:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

TOKİ'ye Yeni Cami Yapılacak

Bolu Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, yeni yerleşim yeri olan TOKİ konutlarına yapılacak olan Sultan Reşad Camii'nin kıble tespitini yaptı. Çağlar, “Yapılacak bu camimizle TOKİ konutlarında ki bir eksiğimizi de gidermiş olacağız” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR11 Ağustos  2020 Salı - 22:50
TOKİ’ye Yapılacak, Sultan Reşad Camii’nin Kıble Tespiti Yapıldı
Bolu Yeniçağa ilçesinde yeni yerleşim yeri olan TOKİ Konutlarına yapılacak olan Sultan Reşad Camii için çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Recayi Çağlar, beraberindeki yetkililerle caminin yapılacağı bölgeye gitti. Başkan Çağlar caminin kıble tespitinin yapıldığını söyledi.
Cami çalışması ve Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi veren Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, “Bilindiği üzere ilçemizde TOKİ Konutları yapıldı. Hemşehrilerimiz burada ikamet ediyor. Bilindiği üzere bu alanda Camimiz yoktu. Bismillahirrahmanirrahim diyerek, Sultan Reşad Camiinin aplikasyonunu ve kıble tespitini yaptık. Başlıyoruz, İnşallah. Allah (cc) tamamlamayı ve kabul olunan ibadetler yapmayı, hayır yapanlarında hayrını kabul etsin" diyen Başkan Çağlar: "Tabi bu çalışmanın yanı sıra Belediye olarak da vatandaşlarımızın talep ve görüşleri çerçevesinde ilçemizdeki sorunların çözümü noktasında salgına rağmen gerekli tedbirleri alarak çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız ilçe halkımızın huzur ve mutluluğu, ilçemizi geliştirerek turizm ve ekonomik olarak canlandırmak. Bu anlamda durmaksızın çalışacağız” dedi.





YAZARLAR

Tamamı