29.03.2024 04:23:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

TÜBİTAK DAN DESTEK!

TÜBİTAK'dan Dörtdivan Öğrencilerine destek geldi. Tübitak tarafından hazırlanan Bilim ve Teknik, Bilim ve Çocuk Dergileri Dörtdivan Anadolu Lisesi, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu, Çavuşlar ve Cumhuriyet İlkokulu'nda dağıtıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT01 Aralık  2014 Pazartesi - 16:20
DÖRTDİVAN DA TÜBİTAK DERGİLERİ DAĞITILDI
Bolu Dörtdivan İlçesin de bulunan Okullarda ki öğrencilere, Tübitak tarafından hazırlanan Bilim ve Teknik, Bilim ve Çocuk Dergileri Dörtdivan Anadolu Lisesi, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu, Çavuşlar İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nda dağıtıldı.
width=
Dörtdivan da organize edilen “Bir Kitap da Senden” kampanyasına Ankara’dan destek geldi. TÜBİTAK tarafından yayımlanan Bilim ve Teknik ile Bilim ve Çocuk Dergileri Dörtdivan da okuyan öğrencilere de ulaştırıldı. TÜBİTAK dergilerinin sağlanmasında aracı Ankara Bolulular Platformu Derneği Başkanı Uğur Salih UÇAR ile Dörtdivan Dünyası imtiyaz sahibi Ramazan YAMAN ve Dergilerin Dörtdivan’a ulaşıp dağılmasını ise sağlayan Yeniçağa Ayışığı Derneği oldu.
src=
Yeniçağa Ayışığı Derneği kurulduğu zamandan bu zamana kadar, Yeniçağa da çeşitli hayır ve yardım işleri faaliyetlerine aralıksız devam ederken Dörtdivan’a da destek verdi. Ayışığı Derneği, Tübitak tarafından hazırlanan Bilim ve Teknik, Bilim ve Çocuk Dergilerinin Dörtdivan da dağıtılmasını sağladı.
width=
TÜBİTAK Dergilerinin ulaştırılmasına memnun olduklarını ifade eden Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz “Ülkemizin geleceği çocuklarımız ve öğrencilerimizdir. Öğrencilerimizin kendilerini yetiştirmeleri ve geliştirmeleri çok önemlidir. Bunun için onlara destek olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede ilçemizde bulunan tüm okullara, Tübitak tarafından hazırlanan Bilim ve Teknik, Bilim ve Çocuk dergilerini ulaştırdık. Bu dergileri temininde ve öğrencilerimize ulaştırmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
width=

 

YAZARLAR

Tamamı