19.04.2024 06:20:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tutkan'dan Kutlama Mesajı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, “2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı” dolayısıyla yayımladığı mesajında "Yeni bir eğitim ve öğretim döneminin başlangıcının heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Öğrencilerimize, velilerimize ve başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına Rabbim'den başarı dolu, sağlıklı ve huzurlu çalışmalar diliyorum.” dedi

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Eylül  2018 Pazartesi - 16:00
KAYMAKAM UĞUR TUTKAN, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, “2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı” dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaymakam Tutkan yayımladığı mesajında şunları ifade etti:
“Kıymetli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Veliler,
Yeni bir eğitim ve öğretim döneminin başlangıcının heyecan ve mutluluğu içindeyiz. 2018-19 eğitim-öğretim yılının bir önceki yıla oranla sizlere, ailelerinize, milletimize ve ülkemize daha fazla başarı, sağlık ve mutluluk getireceğine olan inancım tamdır.
Zengin ve güçlü bir medeniyetin temsilcileri olarak bayrağımızı daha gür dalgalandırmanın yolu kaliteli eğitim ve öğretimden geçer. Devletimizin ve milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, çocuklarımızın milli ve manevi değerleri özümsemesinde, bilimi sevmesinde, teknolojiyi şiar edinmesinde, sanata ve spora yönelmesindeki gizli, itekleyeci ve teşvik edici dinamo eğitim-öğretim ve eğitimi-öğretimi sağlayıcı öğretmenlerdir.
Sevgili gençler ülkemizi yarınlara taşıyacaklar sizlersiniz. Sizler bu kutlu sorumluluğunuzu yerine getirirken aileleriniz, öğretmenleriniz, idarecileriniz her zaman yanınızdadır. Devletimizin her türlü imkanı sizin başarınız, sağlığınız ve mutluluğunuz için hazırdır.
Bu düşüncelerle 2018-19 eğitim-öğretim yılında, öğrencilerimize, velilerimize ve başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına Rabbim’den başarı dolu, sağlıklı ve huzurlu çalışmalar diliyorum.”




 

YAZARLAR

Tamamı