25.04.2024 23:06:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tuvalet ve Mescitler Hizmete Girdi

Bolu Dörtdivan Belediyesi, halkın önemli sıkıntılarından birini daha giderdi. Belediye hizmet binası zemin katına yapılan umumi tuvalet ile bay ve bayan mescitleri hizmete girdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Ocak  2017 Salı - 22:34
Dörtdivan da Umumi Tuvalet ve Mescitler Hizmete Girdi
Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından Belediye Hizmet Binası zemin katına yapılan modern umumi tuvalet ile bay ve bayan mescitleri hizmete girdi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “İlçemizin yıllardan beridir eksiği olan ve vatandaşlarımız tarafından sürekli talep edilen modern bir umumi tuvalet ve beraberinde mescit yeri yapmış bulunuyoruz. Bilindiği üzere ilçemize günlük dışarıdan birçok kişi gelmekte, bu tür yerlerin olmaması sıkıntı doğuruyordu. Bu sıkıntıyı gidermek amacıyla Belediye Hizmet Binamızın tadilatı yapılırken yüklenici firmaya umumi tuvalet ve beraberinde çalışanların ya da dışarıdan gelen vatandaşların namazlarını kılmaları için bir mescit yaptırmak oldu. Yaptığımız umumi tuvalet ve mescitler bay ve bayanlar için ayrılmış bölümler şeklinde modern bir tasarım olarak inşa edildi. Toplum yararına çalışma projesi kapsamında, umumi tuvalet ve mescitlerin temizliği için sabit işçi çalışmaktadır. Ayrıca mescitlerin halılarını yaptıran ve desteğini bizlerden esirgemeyen Dörtdivanlı iş adamımız Abdullah Başaran’ a teşekkür ediyorum’’ dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı