29.04.2024 03:18:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ücretsiz Doğa Etkinliği

Bolu Belediyesi doğa harikası Yedigöller Milli Parkı, Kıbrıscık merkez ve dağ evlerini, Seben merkez ve Solaklar kaya evlerini, Mudurnu merkez ve tarihi çarşıyı, Göynük merkez ve Çubuk gölünü görmek isteyenler için ücretsiz günü birlik etkinlikler düzenleyecek. İlk gezi 19 Eylül de düzenlenecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Eylül  2023 Çarşamba - 14:54
Bolu Belediyesi’nden Ücretsiz Doğa Etkinliği
Bolu Belediyesi doğa harikası Yedigöller Milli Parkı, Kıbrıscık merkez ve dağ evlerini, Seben merkez ve Solaklar kaya evlerini, Mudurnu merkez ve tarihi çarşıyı, Göynük merkez ve Çubuk gölünü görmek isteyenler için ücretsiz günü birlik etkinlikler düzenleyecek.
İlki 19 Eylül’de gerçekleşecek ücretsiz gezi etkinlikleri öncesi bireysel başvurular alınmaya başlandı.
Doğa gezilerine yeni bir rota daha ekleyen Bolu Belediyesi, Yedigöller, Seben, Kıbrıscık, Mudurnu ve Göynük’e günü birlik etkinlikler düzenleyecek.
“Ücretsiz ulaşım, yeme-içme”
“Gitmeyen, görmeyen kalmasın” sloganıyla gerçekleşecek ilk etkinlik 19 Eylül Salı günü gerçekleşecek.
Ardından 01 Aralık tarihine kadar her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri devam edecek. Tüm katılımcılar etkinlik günü belediye önünde saat 09.00’da hareket edecek. Ücretsiz otobüslerle Yedigöller’e, Seben’e, Kıbrıscık’a, Mudurnu’ya ve Göynük’e giderek, akşam 17.30’da Bolu’da olacak şekilde dönüş yapacak.
Gezi programında rehberler tarafından tanıtım ve bilgilendirme yapılacak.
Bolumuzun Doğa ve tarihi yerlerini görmek isteyen vatandaşların ulaşım, yiyecek-içecek ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanacak. Yine bölgeye hâkim rehberler geziye katılanları kafile halinde gezdirerek, doğa ve tarihçeleri hakkında bilgilendirecek.
“Etkinlik Başvuruları Başladı”
Günü birlik Doğa etkinlikleri için müracaatlar Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde alınmaya başladı. 18-65 yaş arasında olan ve seyahat yasağı bulunmayan herkes hafta içi mesai saatleri arasında Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelerek, etkinliğe katılmak için bireysel başvuru yapabilirler.






YAZARLAR

Tamamı