25.04.2024 12:37:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Uzunoğlu, 30 Ağustos'u Kutladı

Dörtdivan Belediye Başkanı Uzunoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ağustos  2018 Perşembe - 14:25
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uzunoğlu; 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu mesajında “30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96'ncı yıldönümünü kutlamanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. 96. Yılını kutladığımız bu zaferin mimarları olan başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.





YAZARLAR

Tamamı