26.04.2024 20:37:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Uzunoğlu Ankara Temaslarında...

Uzunoğlu, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Lisesi İçin Ankara da bir dizi temaslarda bulundu. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Cozoğlu, Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ve TBMM'de Milletvekillerimizi ziyaret etti. Dörtdivan'a gelmesi planlanan Belirli alanda İhtisaslaşmış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için destek istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Ocak  2017 Cuma - 15:34
Başkan Uzunoğlu; Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Lisesi İçin Destek İstedi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara temasları kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin ile Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Fahri Tetik ile birlikte ilk önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Hemşerimiz İsmail Cozoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Dörtdivan’a gelmesi planlanan Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı alanında ihtisaslaşmış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında istişarede bulunarak destek istediler. Ayrıca Hacetler TOKİ’de Toplu Konut Alanının Tekke Barajı sulama sahasının dışında kalan bölümünde Konut yapılabilinmesi için Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne kurum görüşü yazısı yazılarak Daire Başkanımız Cozoğlu’ndan görüş yazısının cevabı konusunda hızlandırılmasını istediler.

Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Ankara temaslarının ikinci durağı TBMM‘de Bolu Vekillerini ziyareti oldu. Meclis Genel Kurul Toplantısı nedeniyle Genel Kurul dinlenme salonunda Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’la bir araya geldiler. Bakanlıklardaki projelerimiz hakkında Milletvekili Ercoşkun’la istişarede bulunan Başkan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ile ortak hareket ettiğini ve son aşamaya gelinen Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı alanında İhtisaslaşmış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Dörtdivan’a gelmesi konusunda Milletvekili Ercoşkun’dan destek sözü aldılar.

Sonrasında 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde bombalanan ve Gazi unvanı verilen TBMM‘de ki bomba atılan ve müzeye dönüştürülen alanı gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Uzunoğlu Ankara temaslarının 3.ncüsü ise T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'e oldu. Ziyarette Başkan Uzunoğlu, Bakan Yardımcısı Coşkun Yürek ile çizimi tamamlanan Dörtdivan - Gerede yolu genişletme çalışmaları ve yeni Dörtdivan - Bolu karayolu çalışmaları ile ödeneği ayrılan Kartalkaya yolunun sıcak asfaltlanması konusunda görüşerek, karşılıklı bilgi alış-verişinde bulundular.



 

YAZARLAR

Tamamı