25.04.2024 15:44:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Uzunoğlu, Milli Savunma Bakanlığında..

Başkan Uzunoğlu, Ankara da bir dizi temaslarda bulundu. Milli Savunma Bakanlığı'na Müsteşar olarak atanan Ali Fidan ile Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne atanan İsmail Altıntaş'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bolu 2.Komando Tugay'ı için de destek istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Ekim  2016 Cumartesi - 03:01
Başkan UZUNOĞLU, Milli Savunma Bakanlığı’nda, Ziyaretlerde bulundu.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara temasları kapsamında Ak Parti ilçe Başkanı Şahin SERİN ve Dörtdivan İl Genel Meclis Üyesi Dursun FİDAN ilk birlikte Milli savunma Bakanlığın’a Müstaşar olarak atanan Ali FİDAN ve aynı Bakanlıkta Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan İsmail ALTINTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan UZUNOĞLU’nun ilk ziyareti Ali FİDAN oldu
Başkan Hasan Uzunoğlu Ankara temaslarının ilk ziyaretini Milli Savunma Bakanlığı’na Müsteşar olarak atanan Ali FİDAN’a oldu.
Yaklaşık bir buçuk yıldır yürüttüğü Düzce Valiliği görevinde başarılı işler yapan Ali FİDAN, Askeriye’nin de bağlandığı Milli Savunma Bakanlığı’na müsteşar olarak atanmıştı. Makamında ziyaret eden Başkan UZUNOĞLU; yeni görevinde başarılar dilediği Müsteşar FİDAN’dan Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı takdim ederek, Bolu 2.Komando Tugayı’nın Dörtdivan’a taşınması konusunda destek istedi.

2. Ziyaret ise İsmail ALTINTAŞ’a
Başkan Hasan UZUNOĞLU’un Ankara temaslarıın ikinci ziyaretini ise Milli Savunma Bakanlığında Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü olan İsmail ALTINTAŞ’a oldu.
Sayıştay Başkanlığı’nda Uzman Denetçi kadrosunda Bölüm Başkanı olarak görev yapan 28 Eylül 2016 tarih ve 29841 sayılı Resmi Gazete yayınlanan Milli Savunma Bakanlığının 2016/675 sayılı Kararı ile Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan İsmail ALTINTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan UZUNOĞLU, yeni görevinde başarılar diledi. ALTINTAŞ’a Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı takdim eden Başkan UZUNOĞLU, Bolu 2.Komando Tugayı’nın Dörtdivan’a taşınması konusunda destek istedi.



 

YAZARLAR

Tamamı