26.04.2024 15:04:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Vali Baruş, Dörtdivan da İftara Katıldı

Bolu Valisi Aydın Baruş Ramazan Ayı'nda gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Dörtdivan ilçesi ile devam etti. Dörtdivan ilçesinde Vali Baruş, Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, öksüz ve yetim çocuklarla da bir araya geldi. Vali Baruş, aileler ve çocuklar ile tek tek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Haziran  2018 Çarşamba - 03:27
Dörtdivan da Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetim Çocuklar İçin İftar Programı
Bolu Valisi Aydın Baruş, Dörtdivan Kaymakamlığınca Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetim Çocuklar için düzenlenen iftar programına katıldı.
Dörtdivan da düzenlenen İftar programına Bolu Valisi Aydın Baruş, Yeniçağa Kaymakamı ve Dörtdivan Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile birlikte İlçe Protokolü, şehit yakınları, gaziler, öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri katıldı. İftar öncesi bütün masaları tek tek gezen Vali Baruş, aileler ve çocuklar ile tek tek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

“RAZAMAN AYI’NIN BEREKETİ BU SOFRALARDAN GELİYOR”
Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, öksüz ve yetim çocuklar ile birlikte iftarını açan Sayın Valimiz, burada yaptığı konuşmada, “İlin Valisi olarak, Kaymakamları olarak şehit ailelerimizle, gazilerimizle, yetimlerimiz ve öksüzlerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Çünkü Ramazan Ayı’nın bereketi bu sofralardan geliyor. Yoksa maddi imkânı olanlar istediği şekilde iftar yapıp garibanları yoksulları göz ardı ederlerse, onların yalnız başına kalmalarına imkân verirlerse Ramazan Ayı’nın gerektiği gibi idrakine varamamış oluruz. Onun için biz de bunu gözetmeye çalışıyoruz ve devletimizin her zaman sizlerin yanında olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Ne olur bu arada kusurumuz olursa bağışlayın. Bizler sizlere hem şehit ailelerimiz olarak gazilerimiz olarak çok değer veriyoruz. Hem de devletimizin her zaman yetimlerimizin öksüzlerimizin yanında olmasına özen gösteriyoruz. Çok şükür bugün devletimizin her türlü imkânı var. Şehit ailelerimize, gazilerimize sahip çıkmada, evlatlarını iş sahibi yapmada, hem de yetimlere öksüzlere yardım etmede bugün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerimizin, Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımızın imkânları onların yanında. Yetim ve öksüzlerimizin hem eğitim hayatlarında onlara yardımcı olma hem de anne-babalarına hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini sağlamak için her türlü yardımı yapıyoruz. Görevli elemanlarımız sizleri ziyaret ediyor, sıkıntılarınızı o görevlilerimize mutlaka iletin. Bir de biz vazifelerimizi unuttuğumuz zaman bizlere bu vazifeyi lütfen hatırlatın. Yoksa biz bu işi layıkıyla yapmamış oluruz, yarın Cenabı Hakkın huzurunda da mahcup oluruz. Sizlerden bu konuda yardım bekliyoruz. Ben yeniden Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla bayrama varmamızı da nasip etsin” dedi.

İftar sonrasında Bolu Valisi Aydın Baruş, yemeğe katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.




YAZARLAR

Tamamı