26.04.2024 04:38:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Vali Canalp, Dörtdivanlı Gençlerle..

Bolu Dörtdivanlı Edirne Valisi Ekrem Canalp, "Çanakkale Zaferinin 104. Yılında 104 Torun Ecdadının İzinde" projesi kapsamında Bursa, Çanakkale, Edirne illerini gezen Dörtdivanlı Gençlerin Edirne gezisinde gençleri ziyaret ederek, onlarla birebir sohbet edip, ilgilendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Mayıs  2019 Pazar - 17:44
Vali Canalp, Dörtdivanlı Gençler ile bir araya geldi
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığının himayesinde, Dörtdivan Belediyesinin desteği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde başlatılan "Çanakkale Zaferinin 104. Yılında 104 Torun Ecdadının İzinde" Projesi kapsamında Dörtdivanlı öğrenciler Bursa, Çanakkale ve Edirne gezisinin Edirne ayağında Bolu Dörtdivanlı Edirne Valisi Ekrem Canalp tarafından ağırlandı.

Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ağırlanan Dörtdivanlı öğrenciler, kendilerini yalnız bırakmayıp, yanlarına gelen hemşehrileri Dörtdivanlı Vali Ekrem Canalp beye çiçek takdim ettiler. Gençler öğle yemeğini Vali Canalp Bey ile birlikte yediler.

Gençlerle birebir ilgilenerek, onlarla sohbet eden Dörtdivanlı Edirne Valisi Ekrem Canalp “Gençler bu gün beni ziyadesiyle memnun ettiniz. Edirne’ye Vali olduğumdan bu güne kadar sılayı rahimde bulunamamıştım. Sizler buraya gelerek, bana bir nebzede olsun sıla özleminizi giderdiniz. Geziler bilgilerinizi görsel olarak da pekiştirmeye yarar. Her bir ilimiz kendine özgü tarihi doku içerisindedir. Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu mekânları korumak ve onların izinde gitmek bizler için en onurlu, yüce bir görevdir. Hepinize eğitim hayatınız da ve yaşam boyunca başarılar dilerim. Sizlerin aracılığı ile de Dörtdivan’a hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletirim. Sizlerin bu geziye vesile olan İdarecilere ve Öğretmenlerinize de teşekkür ederim” diyerek, gençlere çeşitli hediyeler taktim etti.

Gezi de bulunan Dörtdivanlı İdareci, Öğretmen ve Öğrenciler de Edirne Valisi Ekrem Canalp beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Ziyaret ile ilgili diğer fotoğraflar:


YAZARLAR

Tamamı