26.04.2024 12:42:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yakın Bir Dönemde Açılacak

Doğanay; "Dörtdivan Orman İşletme Şefliği'nin Müdürlüğe dönüştürülmesi için Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin ve Bolu Milletvekillerimizin çalışmaları devam ediyor. Yakın bir zamanda bu çalışmalar sonuçlanacak ve Dörtdivan'da Orman İşletme Müdürlüğü yeniden açılacak" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Nisan  2020 Çarşamba - 20:14
Doğanay, ''Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü açılacak''
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’nin Müdürlüğe dönüştürülmesi için çalışmaların devam ettiğini, yakın bir dönemde Orman İşletme Müdürlüğü’nün açılacağını söyledi.
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, telefonla Dörtdivan Daily News Haber Sitesi’ne özel yaptığı açıklamada, ‘’Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’nin Müdürlüğe dönüştürülmesi için Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin ve Milletvekillerimizin çalışmaları devam ediyor. Yakın bir zamanda bu çalışmalar sonuçlanacak ve Dörtdivan’da Orman İşletme Müdürlüğü yeniden açılacak.’’ dedi.
Bolu’da Koronavirüsle başarılı bir mücadele veriliyor
Koronavirüsle mücadelede Bolu’da başarılı bir mücadele verildiğini, devletin bütün kurumlarının uyum içinde çalıştığını söyleyen Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’un nezdinde sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Nurettin Doğanay, Bolu’da yerel yönetimler ve devletin el ele başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini, AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak ta Bine yakın yardım kolisi dağıttıklarını söyledi.
Desteklerden herkes faydalanabiliyor
Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerini durduran ya da çalışamayanlar için devletin verdiği desteklerden yararlanma konusunda Bolu’da bir sıkıntı olmadığını söyleyen Doğanay, şartları uyan herkesin desteklerden yararlandığını belirtti.
Dörtdivan’a hizmetlerimiz devam edecek
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin AK Parti’ye geçmesinin ardından Dörtdivan’da hizmetlerde uyum sorunu yaşanmayacağını ifade eden İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Üyelerimiz Şahin Serin ve Dursun Fidan’ın Belediye Başkanımız Hamza Efe ile ele ele verip Milletvekillerimizin de destekleri ile başarılı çalışmalara imza atacaklarını, kendilerinin de bu süreçte gereken her desteği vereceklerini belirtti.
Nurettin Doğanay son olarak, “Başta Dörtdivan olmak üzere tüm halkımızın Ramazan-ı Şerif’inin mübarek olsun. İnşallah içinde bulunduğumuz şu zor günleri atlatır, daha sağlıklı ve huzurlu nice bayramlarda beraber oluruz. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100’üncü yılı kutlu olsun.” dedi.
Haber: dortdivandailynews.com



YAZARLAR

Tamamı