28.03.2024 19:43:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yazıca-Der Genel Kurul Yaptı

Bolu Kıbrıscık Yazıcalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin ilk Olağan Genel Kurul toplantısı 16.12.2018 Pazar günü yapıldı. Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri belirlenerek, federasyona girme kararı alındı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Aralık  2018 Pazar - 23:52
KIBRISCIK YAZICA-DER İLK OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI
Bolu’nun Kıbrıscık ilçesi Yazıca Köyü insanlarının Ankara Merkezli Mayıs-2018 ayında kurmuş oldukları Kıbrıscık Yazıcalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin ertelenen ilk Olağan Genel Kurul toplantısı 16.12.2018 Pazar günü, Ankara Kızılay’da bulunan Ankara Rizeliler Derneği toplantı salonunda üye ve konuklarının yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.
Kurucular kurulunca oluşturulan Yönetim Kurulunun Başkanı Nazmi Belen’in açış konuşması ile başlayan toplantı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna ebediyete intikal eden şehitler ve kahraman gaziler için yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Oluşturulan Divan heyetine tutanakları imza yetkisi verilmiştir. Faaliyet ve Mali raporlar ile Tahmini Bütçenin Genel Kurula sunulmasının ardından yapılan oylamada Raporlar, Tahmini Bütçe ve Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Kurucular Kurulunda görev alan Nazmi Belen, Erdal Tekindor, Hamiyet Hoşver, Celalettin Berik, İsa Acar, Mücahit Bağatır, Mehmet Çeltek Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Kamuran Kaya, Cemalettin Acar, Sait Aydıner, İsmail Bağatır, Zeki Tekirdor, Soner Bahadır ve İsmail Celbiş de Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine oy birliği ile seçildi.
Denetim Kurulu asil üyelikleri Setdar Bağatır, Cemalettin Karadaş, İbrahim Çavaç: yedek üyelikleri ise Selami Belin, Mehmet Yaman ve Muammer Berik’ten oluştu.
Üye ödentilerinin belirlenmesi ile Dilek ve Temennilerde yönetimin yapacağı çalışmalar ile yapılması arzu edilen çalışmalar Genel Kurul üyelerinin bilgisine sunularak, gerekli tavsiye ve eleştiriler alındı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin ile Polatlı Kıbrıscıklılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile tam bir uzlaşı içersinde devam eden toplantıda Genel Kurulun yönetime verdiği yetki ile Federasyona katılım konusunda oy birliği ile karar alındı.
Bu kararla ilgili olarak, Kıbrıscıklı Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin tarafından federasyon faaliyetleri ile ilgili bilgi sunumunda bulunulmuş ve üyeler tarafından takdirle karşılandı. Başkan Bilgin "Genel Kurulunuzun hayırlara vesile olmasını dilerim. Ankara da Bolulular Birlik beraberlik içinde hareket etmektedir. Etmeyede devam edecektir. Her geçen gün Bolumumuzun her bir köşesinden Derneklerimiz kurulmaktadır. Artık Bolulular Sivil Toplum hareketine önem vermektedir. Sizlerde bu gün olagan genel kurul ile resmileştiniz. Kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar" dedi.
İyi dilek ve hayırlı olması temennilerinin alınması ile toplantı sona erdi.



YAZARLAR

Tamamı