29.04.2024 16:38:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeni Bir Kitap Daha!

Bolu Dörtdivanlı yazarların bir bir kitapları piyasaya çıkıyor. İşte bir yenisi daha. Dörtdivanlı Eğitimci Şair-Yazar Atilla Çetinkaya'nın “Macera Dolu Hikâyeler” kitabı da çıktı. Piyasada internet üzerinden satışı yapılmaktadır.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT08 Eylül  2023 Cuma - 14:35
MACERA DOLU HİKÂYELER
Bolu Dörtdivanlı yazarların bir bir kitapları piyasaya çıkıyor. İşte bir yenisi daha. Dörtdivanlı Eğitimci Şair-Yazar Atilla Çetinkaya’nın “Macera Dolu Hikâyeler” kitabı da çıktı. Piyasada internet üzerinden satışı yapılmaktadır. Hikaye – Macera türünde olup, 128 sayfa ve 08-13 yaş arasını içeriyor..
Dörtdivanlı Eğitimci Şair-Yazar Atilla Çetinkaya kitabı hakkında; “Hayal dünyanıza pencere açacak, bazen heyecanlanacağınız, bazen korkacağınız, bazen eğleneceğiniz, kısacası sıkılmadan okuyacağınız yirmi iki hikâyeyi okumaya hazır mısınız?
Yarının çocuklarına yeni hikâyeler yazılmalıydı. Bir öğretmen olarak bu mirasa katkıda bulunmak zorunda hissettim kendimi. Kahramanların, olayların ve zamanların gerçekliğini koruyarak onlarca hikâyeden seçebildiklerimi kimseyi incitmeden bu kitapta toplamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Unutmayın ki en sadık dost kitaptır” ifadelerine yer verdi.
Aşağıdaki İnternet Sitelerinden temin edebilirsiniz.
Kitap Al Oku ve Kitap Yurdu ile değişik internet siteleri.



Köşe yazarımız, hemşehrimize hayırlı olsun dileklerimizle başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz. Bayanlarımızın, Kızlarımımızında eserlerini tozlu raflarda, sandık köşelerinde değil, bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz. Hem emekleri okunmuş olur ve hem de bizlere onur verir. 
Dörtdivan Dünyası

YAZARLAR

Tamamı