28.03.2024 15:48:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeni Fitness Aletleri Geldi

Dörtdivanlıları sağlıklı yaşamla buluşturmak için Gençlik Merkezinde bayanlara yönelik açılan Fitness salonuna yeni Fitness aletleri Koşu Bandı, Step tahtası, plates topu, plates bandı, dambıl ve mat minder geldi. Dörtdivan'a destek, kardeş belediye olan Altındağ Belediyesi tarafından yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Mayıs  2018 Cumartesi - 03:34
FİTNESS SALONUNA, YENİ FİTNESS ALETLERİ GELDİ
Bolu Dörtdivan Belediyesi, kardeş belediye olan Ankara Altındağ Belediyesinden talep ettiği Koşu Bandı, Step tahtası, plates topu, plates bandı, dambıl ve mat minder'den oluşan fitness aletleri alınarak, Dörtdivan Gençlik Merkezinde yerlerine konuldu. Kardeş Altındağ Belediyesi bir kez daha desteğini esirgememiş oldu.

Dörtdivan Belediyesi, bayanlar için gençlik merkezinde bulunan mevcut Fitnes salonunu geçtiğimiz günlerde hizmete açmıştı. Düzenli bir şekilde gerçekleşen spor bayanlardan beklenen ilgiyi gördü ve konusunda uzman bayan eğitimci tarafından fitnes, aerobik ve plates dersleri haftada beş gün verilmeye başlandı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu "Vermiş olduğu desteklerden dolayı başta Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dörtdivanlı hemşehrimiz Dr. Veysel Tiryaki beye ve kardeş Belediye olan Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi ile çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı