17.04.2024 02:32:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeni Yılı Kutladılar..

Bolu Valisi Aydın Baruş ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yeni yıl dolayısıyla yayınladıkları mesajlarında; 2018'in refah, huzur, barış, esenlik ve bereketle sürmesini, Bolulu vatandaşlarımızın ve tüm çalışanlarımızın yeni yılını kutlar, gönülden tebrik ediyoruz dediler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL29 Aralık  2017 Cuma - 19:55
Bolu Valisi Aydın Baruş, yeni yıl mesajında;
Bolu Valisi Aydın Baruş, Boluluların yeni yılını kutlayarak, “2018 yılını hepimiz için daha iyi ve mutlu bir hale getirmek yolunda kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.
Bolu Valisi Aydın Baruş, Boluluların yeni yılını yeni dileklerle kutladı. Bir mesaj yayınlayan Vali Baruş, şu ifadelere yer verdi: “2017 yılını geride bırakarak 2018 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
2018 yılının Bolu’muza, Türkiye’mize ve tüm insanlığa huzur, esenlik, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.
Arkamızda bıraktığımız her yılı hayatımızdan eksilen bir zaman dilimi olarak görebileceğimiz gibi bu zamanı yaşam tecrübemize eklenen bir kazanım olarak da görmemiz mümkündür. Önümüzdeki yılı da kazandığımız hayat tecrübesinin verdiği özgüvenle ülkemizin ve nesillerimizin geleceğine olan inancımızı koruyarak çok daha başarılı bir şekilde geçirme fırsatını iyi değerlendirmeliyiz.
Bolu olarak 2017 yılını hep birlikte huzur içerisinde geçirmenin sevincini idrak ediyoruz. 2017 yılı ilimizin ekonomik yönden kalkınması ve vatandaşlarımızın istihdam imkânlarının artırılması bakımından başarılı bir yıl olmuştur. Bu aziz milletin bireyleri olarak, ailelerimize, toplumumuza ve ülkemize karşı olan sorumluluklarımızı unutmadan, 2018 yılını hepimiz için daha iyi ve mutlu bir hale getirmek yolunda kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz.
Millet olarak birlikte yaşama irademizin ne kadar güçlü olduğunu 2017 yılında da tüm dünyaya gösterdik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ülkemizin bütünlüğünü ve vatandaşlarımızın huzurunu hedef alan terör örgütlerinin saldırılarının üstesinden geldik. Bu vesileyle, terör örgütleriyle mücadelemizde canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin bizlere mirası olan bu irade 2018 yılında karşılaşacağımız güçlüklerle mücadelede en büyük teminatımız olacaktır.
2018 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlar ve güzellikler getiren bir yıl olmasını yürekten diliyorum. Bolulu vatandaşlarımızın ve tüm çalışanlarımızın yeni yılını gönülden tebrik ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da yeni yıl mesajında;
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, 2017 yılında kente değer katan ve halkın yaşam kalitesini yükselten bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek “Güçlü Türkiye’nin inşası için 2018’de de birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni yılın Bolumuz, ülkemiz, bölgemiz ve tüm dünyada huzur ve barış içinde sürmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Yılmaz’ın yeni yıl mesajında; “Bolu aşkıyla çalışarak geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakıyoruz. Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle neler yapmadık ki 2017’de… Geniş katılımla, rengarenk, coşkuyla Köroğlu Festivalimizi ve Köroğlu Çalıştayımızı gerçekleştirdik. Türk Dünyası Kültür Başkenti olmak için aday olduk. Spor Federasyonu başkanlarımızı doğa, sağlık, spor kentimizde ağırladık. Arıcılık Okulumuzu, bölgemizin en büyük Hayvan Hastanesini faaliyete geçirdik. Karadere Tüneli’nde ışığı görmeye çok yaklaştık; İleri Biyolojik Atık Su Artıma Tesisi ve Büyük Sanayi Sitesi Projesinin imzalarını attık. Masal, Köroğlu ve Nilüfer ve Bonsai Sanat Parklarımızda sevgiyle çalıştık. Ağaçlar diktik, çiçekler ektik. Belediyemizin kültür yayınlarına yenilerini ekledik; Dört Mevsim Bolu belgesellerimizi tamamlayarak tarihe notunu düştük bu muhteşem doğanın zenginliklerinin… Engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir kent sunmak için gayret gösterdik. Eğitime destek verdik; gençlere yol gösterdik. Ödüllerimiz de oldu. Altın Karınca ve Yılın Başarılı Belediye Başkanı ödüllerine değer görüldük; çalışma azmimize yenilerini ekledik.
2018’e de yine ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmet’ sevdasıyla giriyoruz. Güzel Türkiyemiz ve ‘Tabiatın Kalbi’ Bolumuz için birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde, ortak akılla çalışmaya, hizmet üretmeye, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. En büyük gücü siz sevgili hemşehrilerimizin takdirinden, güveninden, desteğinden alıyoruz. Yeni umutlarla başlayan bu yeni yılda kentimizde, ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada kırgınlıkların, küslüklerin, huzursuzlukların son bulmasını diliyor; 2018’in refah, huzur, barış, esenlik ve bereketle sürmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Saygılar sunarım.” dedi.





YAZARLAR

Tamamı