26.04.2024 21:57:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeniçağa'da doğalgaz çalışmaları başladı

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Yeniçağa'da doğalgaz ana hat döşeme çalışmaları başladı. Doğalgazın kullanıma geçişiyle yaşam konforu artacak Yeniçağalı vatandaşlarımıza bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET05 Temmuz  2017 Çarşamba - 23:52
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun açıkladı.
“Yeniçağa’da doğalgaz ana hat döşeme çalışmaları başladı”
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, TBMM’nin tatile girmesinin ardından ilçe ziyaretlerinde bulunuyor. Milletvekili Ercoşkun, Yeniçağa İlçesi’ne yaptığı ziyarette, AK Parti Yeniçağa İlçe Teşkilatı, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar ve ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.
“YENİÇAĞA HAK ETTİĞİ HİZMETLERE SAHİP OLUYOR”
Ziyaretinde, Belediye Başkanı Çağlar ile birlikte kameralar karşısına geçen Milletvekili Ercoşkun, yaptığı açıklamada, Yeniçağa ilçesinde doğalgaz hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı.
Milletvekili Ercoşkun, şöyle konuştu: “Yeniçağa hak ettiği hizmetleri bir bir almaya devam ediyor. Doğalgaz hizmetlerimizden sadece biriydi. Diğer taraftan hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizde su hatları da yenileniyor. Altyapıda bitmek bilmeyen çalışmalar Yeniçağa ilçemizde olmayacak inşallah. Doğalgazın dağıtım çalışmaları sonrası üst yapı da gerekli adımları hep birlikte atacağız. “Doğalgaz Yeniçağa’ya gelmeyecek”, “Doğalgaz Yeniçağa’da seçim vaadi” gibi muhalif söylemlere en güzel cevabı hizmeti gerçekleştirerek ortaya koyuyoruz. Bayramın ardından çalışma hızı Allah’ın izniyle daha da katlanacak. Bu başarı ekip çalışmasıyla ortaya kondu. Bu ekip çalışmasına katkı veren, başta ilçe teşkilatımız olmak üzere, belediye başkanlığımıza, belediye meclisi üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, Başbakanlığımıza ve Cumhurbaşkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Yeniçağa’ya bu hizmetimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Bu çalışmalarımızın ardından bir başka doğalgaz yatırımı da Dörtdivan ilçemizde hayata geçecek. Bu sayede bu bölgenin önemli bir ihtiyacını da karşılamış olacağız.”
BAŞKAN ÇAĞLAR’DAN MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN’A ÖZEL TEŞEKKÜR
Başkan Çağlar ise, açıklamalarında, “Çoğu illerde bile olmayan doğalgaz hizmetini 5 bin nüfuslu Yeniçağa ilçemize kazandırılmasında en büyük yardımcımız olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, yüce Allah sizden razı olsun diyorum” diyerek, Milletvekili Ercoşkun’a teşekkür etti.
“YENİÇAĞALILAR EKİM AYINDAN İTİBAREN DOĞALGAZ KULLANMAYA BAŞLAYACAK”
Doğalgaz çalışmalarının ayrıntıları hakkında bilgilendirmede bulunan Çağlar ayrıca, şöyle konuştu: “Ana hat döşeme çalışmalarında kullanılacak çelik borular ilçemize ulaştı. Şehir içi dağıtım çalışmalarında kullanılacak borularda ulaştı. Şu an çalışmalar Gölyüzü Mahallesi’nde başlamış durumda. Çalışmalar akabinde ev bağlantıları gerçekleştirilecek. Allah’ın izniyle Ekim ayında ilçemizde doğalgaz kullanımına geçmeyi hedefliyoruz. Bu hizmeti ne büyük zorluklarla kazandırdığımızı sizler ve bizler biliyoruz. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, büyük katkılarınızı Cenab-ı Hakk mizanınıza koymasını diliyorum.”
Açıklamaların ardından Milletvekili Ercoşkun ve Başkan Çağlar doğalgaz çalışma bölgesinde incelemelerde bulundu ve çalışma ekiplerinden ayrıntılı bilgi aldı.



 

YAZARLAR

Tamamı