25.04.2024 13:28:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

YÜP'ün Temeli Atıldı

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'nin projeleri arasında yer alan Köroğlu Yöresel Ürünler Pazarı'nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Başkan Efe, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Dörtdivan'ın Yöresel Ürünleri burada satışa sunulacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ekim  2020 Cuma - 01:56
Dörtdivan'ın Kimliğini Değiştirecek Projenin Temeli Atıldı
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Hamza Efe’nin seçim vaatleri arasında yer alan Köroğlu Yöresel Ürünler Pazarının temel atma töreni sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Törene AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Kaymakam Hakan Öznay, Belediye Başkanı Hamza Efe, siyasiler ve vatandaşlar katıldı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri temel atımı için düğmeye birlikte bastılar.
PROJE BEDELİ 1 MİLYON TL
Başkan Efe’nin önem verdiği projeler arasında yer alan Köroğlu Yöresel Ürünler Pazarı için Temmuz ayında Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşme sonrası hibe desteği alındı. 1 milyon TL yatırım bedelli projenin sözleşmesi 3 hafta önce imzalanmıştı. Başkan Efe projenin ilçe turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacağını ve şehir merkezine yeni bir kimlik kazandıracağını belirtti. “Bu projemiz ile önemli bir kentsel dönüşüme imza atacağız” diyen Başkan Efe proje hakkında, “Merkez camii etrafındaki eski dükkânlarımızı buraya taşıyarak tarihi merkez camimizin silüetini ortaya çıkaracağız. Bu süreçte hiçbir dükkân sahibimizi mağdur etmeden vatandaşımıza daha büyük metrajlı yepyeni dükkân sahibi yapacağız. Kartalkaya güzergâhına geçen misafirlerimize hem ilçemizi ve hem de yöresel ürünlerimizi tanıtıp pazarlamasını yapacağız” açıklamasında bulundu.

Bolu Milletvekili Arzu Aydın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Dörtdivan Belediye’mizin ilçemize eser kazandırmak üzere planladığı Köroğlu Yöresel Ürünler Pazarı inşaatının temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkürler” dedi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ise, “Desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Milletvekillerimize ve Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ederim” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı