29.03.2024 04:50:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

YÜZMEDE 2. OLDULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yüzme sporcusu Dörtdivanlı kardeşler Hilal ve Emirhan Yılmaz 2. nci olarak kürsüye çıkmayı başardılar.? İki kardeş yüzmede İstanbul Büyükşehir Belediyesi spor kulübü için kulaçlarını attılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR13 Ekim  2015 Salı - 16:05
DÖRTDİVANLI KARDEŞLER YÜZMEDE 2. OLDULAR
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği, İstanbul ilçe belediyelerinin spor kulüpleri yüzme sporcularının katıldığı yüzme yarışı 11 Ekim 2015 tarihinde yapıldı.
Dörtdivan ilçesine kayıtlı iki kardeş İstanbul büyükşehir belediyesinin yüzme lisanslı sporcusu olarak bu etkinlikte yerlerini aldılar. Yarışmaya katılan Dörtdivanlı kardeşler yüzmede var olduklarını göstererek 2.nci oldular.
/
Kıyasıya geçen elemelerde Dörtdivanlı iki kardeş derece elde ederek, kürsüye çıktılar. 50 metre mesafeyi her ikisi de 2. nci olarak bitirmeyi başardı.
Hilal Yılmaz geçen seneki derecesini 4 saniye geri çekmeyi başarırken, Emirhan Yılmaz da gelecek için umut verdi. Her iki hemşerimiz elemeleri geçmesine nazaran Hilal Yılmaz eleme sonuçlarında Denizli de Türkiye geneli büyükşehir belediyelerinin bulunacağı yüzme yarışında yarışacak. Emirhan Yılmaz ise elemede başarılı olmasına rağmen derslerinden dolayı yarışmalarda yer almayacak.
src=
İstanbul Büyükşehir belediyesi Spor kulübü sporcusu olarak, yüzmede yarışan Dörtdivanlı gençlerimize Dörtdivan dünyası olarak başarılarının devamını diliyoruz.

YAZARLAR

Tamamı