18.04.2024 12:43:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21
İrfan BAYAR
19 Ekim 2013 Cumartesi

İRFAN BAYAR KİMDİR?

"KRİMİNAL" YAZILARIYLA ÇOK YAKINDA BİZLERLE
Bolulu Hemşehrimiz İrfan Bayar 1.sınıf Emniyet Müdürü olup, Kriminal Polis Laboratuvarlarında yaklaşık 15 yıl görev yapmış ve engin deneyim tecrübeleri sayesinde Daire Başkanlığı görevine kadar yükselmiştir. Halen Emniyet Genel Müdürlüğünde görevini sürdürmektedir.

Başarılı görev, tecrübe ve deneyimleri sonucunda kaleme aldığı Kriminal Polis Laboratuvarları sonuç-gözlem ve olay yeri incelemelerini çok yakında Dörtdivan Dünyası okuyucuları ile paylaşacak. Birbirinden değişik, kimi zaman düşündüren, kimi zaman ağlatan kimi zaman ise tebessüm ettiren yazıları ile hemşehrimiz İrfan Bayar bizlerle.
style=
İrfan Bayar’dan iki kısa anekdot;
GÜLER MİSİN? AĞLAR MISIN?

Sinirli çoban, tüm uğraşılarına rağmen ot yemeyen koyuna yanında taşıdığı tüfeğin dipçiğiyle vurmaya kalkışınca, tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybeder.
Tarlada otlayan iki koyun, yakınlardaki bir evin önündeki inşaat için getirilen kumu dağıtır. Bunun üzerine koyun ve kum sahibi aileler birbirlerine girer. Sonuç: 5 ölü!

YAŞANAN OLAYLAR

Trafik ekipleri, köprü altına sıkışan bir kamyon ihbarı alır. Kamyon kasasındaki yükün çok yüksek olması nedeniyle kamyon köprü altından geçerken sıkışmıştır.
Polis, kamyon şoförüne neden dikkat etmediğini, köprü yüksekliğinin 4,5 m. kendi yüklerinin 6 m. Civarında olduğunu söylediğinde,
Şoför, köprüye yaklaşırken yanındaki muavinin “Abi, ortalıkta polis görünmüyor bas gaza” dediğini belirtir.

İrfan BAYAR Kimdir?
Bolulu Anne ve Babanın çocuğu olarak 1957 yılında doğmuştur. Rahmetli babasının görevi gereği Ülkemizin muhtelif yerlerinde öğrenim hayatını sürdürmüş, bilahare 1974 yılında Polis Kolejinden ve 1977 yılında da Polis Akademisinden mezun olarak, Kriminal Polis Laboratuvarları Daire Başkanlığı'nda "Asistan" olarak göreve başlamıştır.
Asistanlık eğitiminde sonra, Kriminalistik Uzmanlığını alan Hemşehrimiz İrfan BAYAR, Samsun Kriminal Laboratuvar Müdürlüğü'nün kurulmasında görev almış, 11 yıl bu ilimizde, dört yıl süreyle Yurt dışında görev aldıktan sonra, Emniyet Genel Müdürlüğü- Kriminal Polis Laboratuvarları Daire Başkan Yardımcılığına ve sonrasında da Kriminal Daire Başkanlığına atanmıştır.
Dünya'nın birçok Ülkesinde yapılan Kriminal Kongrelerde Ülkemizi temsil eden İrfan BAYAR, görevine halen Emniyet Genel Müdürlüğü'nde devam etmektedir.

Çok yakında Kriminal Yazılarıyla bizimle
/








Tüm yazarlar için tıklayın

YAZARLAR

Tamamı