27.04.2024 00:33:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21
Ramazan YAMAN
1 Mayıs 2011 Pazar

YAYINA BAŞLARKEN


Bugün 1 Mayıs… İlkbahar geldi, çiçekler açtı. Baharın güzelliği ile birlikte yaz mevsimine gireceğiz. Okullar tatil olacak ve sılaya özlem duyulan hasretlik, bir nebze olsun giderilmeye çalışılacak. Yaz tatilinde köylerine akın eden hemşehrilerimiz, eş dost akrabasına kavuşup, temiz hava bol oksijen deyip, yaylalara çıkacak. Ciğerlerine sılayı rahmin temiz havasını, oksijeni depolayıp, dönecekler. Gidemeyenler ise, bir kez daha iç geçirerek, inşallah gelecek seneye gideriz diyecekler. Sanal âlemde web sitelerine girerek, özlemlerini ferahlatmaya çalışacaklar. Dörtdivan’dan ve Dörtdivanlıdan haberleri, web sitelerinde arayacaklar.


Bu 2011 yılı baharının başlangıcında, Mayıs’ın birinde sizlerle birlikte olmak, ayrı bir güzellik.

Ve bugün Emek ve Dayanışma Günü… Hemşehrilerimizin karşısına yeni bir web sitesi, yeni bir emekle çıkıyor, bunun Dörtdivan dayanışmasını güçlendirmesini diliyoruz.

Bahar çiçeklerinin açmasıyla, Dörtdivanlıya da yeni bir web sitesi açılmış oluyor…

Bu sitemiz ile siz değerli hemşehrilerimizin hizmetinde olmak, bize onur verecektir.

Değerli hemşehrilerim! Siteniz Dörtdivan Dünyası’na sahip çıkın.

Dörtdivan Dünyası, hem Dörtdivan’dan, hem Dörtdivanlıdan, hem de çevre komşu İlçelerden haberlere yer vermeye çalışacaktır. İnsanlığı ve insanımızı ilgilendiren bilgiler de sitemizde yer alacak. Dörtdivan’ımızın kalkınmasından tanıtılmasına, hep birlikte el ele, gönül gönüle birlikte olacağız. Gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında, nerede bir Dörtdivanlı var ise; “ne yapıyor, ne işle iştigal ediyor?”, sizlerin katkısıyla haklarında haberimiz olacak.

Hâkiminden Savcısına, Doktorundan Öğretim Görevlisine, Şairinden Yazarına, Dörtdivanlı hemşehrilerimizi öne çıkararak, sizlerle buluşturmaya çalışacağız.

Siyasi herhangi bir görüşü ön plana çıkarmadan ve kimsenin baskısı ve isteği doğrultusunda kalmadan, tamamen tarafsız olarak; birlik ve beraberliğe ışık tutacak, dostlukları perçinleyecek haberleri yansıtmayı amaçlıyoruz.

Dörtdivanlımızı bilgilendirecek haberleri, genelde gerek Ulusal Basından ve gerekse önemle takipçisi olduğumuz Bolu Basınından alarak paylaşacağız. Dörtdivan Dünyası’nda, Bolu İlimizin ve İlçelerimizin Basınından seçme haberlere; yakın çevremizdeki Yeniçağa, Mengen ve Gerede haberlerine ve hemşehrilerimizi ilgilendiren Sağlık, Sosyal ve Kültürel yazılara yer vereceğiz.

Ulusal Basından haberlerin yanı sıra, seçme Köşe Yazarlarımızın yazıları da web sitemizde yer alacak, elinizin altında olması sağlanacaktır.

Yayına başladığımız bu bahar gününde, bu Emek ve Dayanışma Günü’nde, sitemizin doğumunun Dörtdivanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını, dostluğu ve birlikteliği perçinleştirmesini temenni eder, herkese sağlıklı günler dilerim.

Ramazan YAMAN
Dörtdivan Dünyası


Değerli Hemşehrilerim; Malumlarınız olduğu üzere sitemizde eksiklikler mevcuttur. Eksiklikleri zamanla tamamlayacağız. Tabii ki bu sizlerden gelecek bilgi haber desteğiyle tamamlanacak. Siteyi doldurmak aslında çok kolay. Ulusal basından ve internet haberciliği yapan sitelerden kopyalayıp alarak doldurulabilir. Ama benim amacım Dörtdivan, Mengen, Yeniçağa, Gerede yöresinden ve Boluluların bulunduğu görev ve uzmanlıklarından bahsederek sizlerin bilgisine sunarak doldurmak.

Dörtdivan Dünyası web sitesini inceleyip, görüşlerinizi dortdivanli-14@hotmail.com ve dortdivanli.14@gmail.com mail adreslerimle paylaşırşanız memnun olurum. Bu önerilerden uygun olanları "Dörtdivan Dünyası için ne dediler" başlığında yayınlayacağım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..

 

 


Tüm yazarlar için tıklayın

YAZARLAR

Tamamı